fallback

Общ преглед

Десетки легенди на българския футбол, ветерани, ръководители и приятели се простиха с Иван Вуцов. Той почина след боледуване на 79 години.

Преклонението пред големия футболист и треньор започна около 10:00 часа тази сутрин на стадион "Васил Левски".

Oще по темата

Последно сбогом с Вуцов си взеха президентът на БФС Борислав Михайлов, Емил Костадинов, новият директор на Левски Павел Колев, Наско Сираков, Божидар Искренов, Емил Кременлиев, Даниел Боримиров, Пламен Гетов, Андрей Желязков, Стефан Грозданов. От легендите на Левски за последно до своя бивш съотборник и приятел застанаха Кирил Ивков, Сашо Костов, Георги Цветков.

Бившите президенти на Левски и ЦСКА - Тодор Батков и Валентин Михов, както и изпълнителния директор на "червените" Пламен Марков също изказаха своите съболезнования на семейството на Иван Вуцов.

Всички бяха единодушни, че българският футбол се е разделил с едно от най-големите имена в историята ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 години

Брилянтен централен защитник, на който работата му не е да вкарва голове в противниковата врата. Особено добре играеше срещу фалиралата чорба.

6

Анонимен

преди 5 години

Никога не е бил футболист, но схемаджия, мафиот и пианица - ДА.

5

Пешо секирата!!!

преди 5 години

До стария разбирач,бре!Вуцата беше стопер и заедно с Дълга Мара и Джек Раби бяха най най-големите спортсмени и феълплей играчи в дефанса,брей!Имам изпредвид/напредвид в Световен мащаб!Единствения по-коректен от тях беше Бобата Жечев-най-елегантния защитник в Историята на Световния фетбол,бре! А най-красивото изпълнение на Вуцата беше на СП'66-велик гол с глава след летящ плонж!

fallback