7

Анонимен

преди 5 години

Брилянтен централен защитник, на който работата му не е да вкарва голове в противниковата врата. Особено добре играеше срещу фалиралата чорба.

6

Анонимен

преди 5 години

Никога не е бил футболист, но схемаджия, мафиот и пианица - ДА.

5

Пешо секирата!!!

преди 5 години

До стария разбирач,бре!Вуцата беше стопер и заедно с Дълга Мара и Джек Раби бяха най най-големите спортсмени и феълплей играчи в дефанса,брей!Имам изпредвид/напредвид в Световен мащаб!Единствения по-коректен от тях беше Бобата Жечев-най-елегантния защитник в Историята на Световния фетбол,бре! А най-красивото изпълнение на Вуцата беше на СП'66-велик гол с глава след летящ плонж!

4

Топгънър!!!

преди 5 години

Бай Вуцан е габровец!Ето защо беше ларж човек-де който пари му поиска-даваше колкото му искат и не си ги търсеше повече!Като чуеше за далавери и корупция-биеше през пръстите с едно чукче!Заплатата си от БФС всеки месец я даряваше на детски приюти!Никога не е уреждал мачове и нямаше даже един свестен костюм!За това ходеше със служебен костюм,демек анцуг на федерацията!С другия невероятно честен човек -"батката"Славков работеха неуморно за благото на БГ футбола по цял ден и половин нощ!!!

3

до № 1

преди 5 години

.Ти знаеш ли НА КАКЪВ ПОСТ ИГРАЕШЕ Вуцов бе мушморок ?Колко гола имат играещите и националният отбор, по това време Гаганелов и Пенев? Пази боже от неинформирани и неграмотни ,,всезнайковци".Е заради такива като теб разбирачи,стадионите ни са празни.Как да гледаш футбол в,,компанията" на и.д.и.о.ти! По времето на поколението на Вуцата ,ходехме по 30-40 хиляди души ,а сега ходите да се биете и ругаете?Колко гола бил вкарал централният защитник-повече от Джони Велинов?..Светла ти памет Вуца!!!

2

Св. Петър

преди 5 години

До Анонимен1и кво, няма селфита като индийския мишок, дето отива в берое?

1

Анонимен

преди 5 години

Има записани 213 срещи за първенство с 4 отбелязани гола, 41 мача за купата на страната и 60 международни срещи с 2 автогола.Какъв брилянтен футболист!?От малко над 300 мача да имаш 6 гола ... два от които авто ...