fallback

Общ преглед

Около половин милион души са взели участие в посрещането на хърватския национален отбор след завоюваните сребърни медали на световното първенство по футбол, съобщиха местните медии.

Oще по темата

Самолетът на играчите беше посрещнат на хърватска територия от два изстребителя на хърватските ВВС, а хиляди фенове ги чакаха още на летището в понеделник следобед. След това, качени на открит автобус, момчетата на Златко Далич бяха съпроводени от летището до центъра на Загреб от своите почитатели.

Шествието продължи няколко часа, като на централния площад се бяха събрали десетки хиляди.

Заради жегата над 500 души са потърсили медицинска помощ при тържествата, повечето заради обезводняване и прекомерна консумация на алкохолни напитки.

Как посрещната хърватите в Загреб вижте в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Шоп

преди 5 години

До факт!78136слаб отбор имаше трудности даже и с Русия които сигурно на водна топка са по-силни от на футбол.------------------ Между другото, хърватите са световни шампиони по водна топка, а това е един мнооого мъжки спорт. Само така между другото ти го споменавам, да си знаеш.

15

Минаващ

преди 5 години

Важното е че купата е в Елисейският дворец за 4-ри години след което Франция ще защитава титлата си на първенство където хърватска няма дори да се класира.

14

муспи

преди 5 години

Безспорно хърватите са шампионите. Франция беше уредена от тези, дето разправят че са божи люде, че бог им е говорил като на свои, че тартора им разцепил морето за да минат и т.н. С тези лъжи са яхнали света, че и докараха Макарон на власт като фалшифицираха изборите във Франция, както навсякъде. За това пък ние българите можем да показваме ромския мех по забавните програми на всички телевизии. Ако беше Льо Пен, далече преди Световното щеше да се излее този черен маджун обратно в Африка.

fallback