Снимка: Reuters
fallback

Приятната изненада от Евро 2016 Исландия продължава да изумява с представянето си, след като измъкна 1:1 от Аржентина в първи мач от група "D" на световното първенство.

В големия грешник за южноамериканците се превърна Лео Меси, който в средата на второто полувреме профука дузпа.

Иначе Серхио Агуеро откри резултата в 19-ата минута с първия си гол на световни първенства от три участия. Викингите обаче изравниха малко след това след неубедителни намеси на вратаря Уили Кабайеро. Историческият гол за дебютанта на подобен форум заби Алфред Финбогасон.

След почивката латиносите натиснаха, но не намираха пролуки през отлично подредената защита на съперника. В 64-ата минута Евер Банега спечели дузпа, която обаче голямата звезда Меси пропусна. Това беше и четвърти пропуск за него от бялата точка от последните му седем опита.

В следващия кръг на 21 юни Аржентина среща Хърватия, а на следващия ден играят Нигерия и Исландия.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

pkboev

преди 5 години

До Handel:https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_Icelandic_historyАко погледнеш 9-ти и 10-ти век става ясно от какви хора произхождат. Не знам откъде ти дойде тая идея за немци в Исландия.

71

Юве

преди 5 години

Джуджето Хаяско на пейката резерва, а Дибала титуляр !!!

70

Анонимен

преди 5 години

Фен съм на Аржентина.Но сегашния отбор не е достатъчно добър защото всичко се върти около Меси.Той трябва да е само един от 11-те,иначе е направо вреден за отбора!

fallback