72

pkboev

преди 5 години

До Handel:https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_Icelandic_historyАко погледнеш 9-ти и 10-ти век става ясно от какви хора произхождат. Не знам откъде ти дойде тая идея за немци в Исландия.

71

Юве

преди 5 години

Джуджето Хаяско на пейката резерва, а Дибала титуляр !!!

70

Анонимен

преди 5 години

Фен съм на Аржентина.Но сегашния отбор не е достатъчно добър защото всичко се върти около Меси.Той трябва да е само един от 11-те,иначе е направо вреден за отбора!

69

Анонимен

преди 5 години

Световното си е супер!

68

Анонимен

преди 5 години

Хърватите играят и за останалите.Утре ще видим сърбите срещу Бръзиу.

67

Анонимен

преди 5 години

Това световно е егати смеха.ИТалия и Холандия - не присъстват. Франция - суперслаб футбол, за едната бройка да направят равен с Австралия. Аржентина - равен с ИСландия. ИСпания едва измъчиха ремито с Португалия. В същото време отбори като Русия, Иран и Исландия стартираха мощно.

66

Анонимен

преди 5 години

Марадона и Батистута бяха друга бира. Меси е прехвален. Роналдо не мога да го понасям, защото е страшен ци-ганин но той измъкна Португалия, която потъваше, а Меси закопа Аржентина

65

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера щом Меси от 7 дузпи вкарва 3, защо защото му дават да бие?

64

Анонимен

преди 5 години

Вижда се че сегашните звезди не могат да се мерят с Дон Диего. Марадона си правеше сам всичко независимо в кой отбор е и с кой играе.Меси и Роналдо са звезди в клубните отбори защото всичко е нагодено към тях: пасове, схеми и т.н. Роналдо вкара 3 гола но, въпреки това и той е далеч от Марадона- човекът отбор.

63

Анонимен

преди 5 години

Може би най-атлетичният отбор на световнотоНе си личеше да са уморени до края на мача . Аржентинците само бръмчаха около тях без особен успех. И имената им на всичките завършват на "сон".

62

Handel

преди 5 години

И Камелке, колкото и да си развяваш невежеството като бяйряк, то няма да стане по-малко. Жителите на Исландия не са потомци на викингите, а на германците. А втората по големина етническа група са поляци.

61

Handel

преди 5 години

Камелка и тя почна да разбира от мачове. Не Исландия ги изуми че направи равен, а Аргентиан ги изуми че не успя да бие.

60

Тоур

преди 5 години

До АнонименВратарят Халдоурсон не е зъболекар, а оператор. Треньорът е зъболекар.

59

11

преди 5 години

До BjarnarssonАми огледай се - може и да видиш един Гол.

58

Bjarnarsson

преди 5 години

Колко гола вкара Меско днес?

57

До 41 и 44

преди 5 години

Това че и двамата сте малки е видимо.Това че имате пристрастия също.Но защо с този примитивен тон.Ако човек ви слуша ,според вас трябва да има само един отбор/вашия/ и той да играе със.........себе си за да сте доволни. Ако е така нямаше на мачовете им да ходят по 80 хиляди души.А тук каквито сте вие ,такъв е и футбола ни.Да се спори с аргументи е едно,да се обиждате,да отричате очевидното и да не признавате силата на изявени световни отбори е просто нереално и смешно.

56

11

преди 5 години

До Анонимен 52Виж сега - ти си неграмотен, следователно си малoумен. Няма как да разбереш "примитивната" игра.

55

Анонимен

преди 5 години

Забелязвате ли нежните фенчетаа на меси едно и също цвирят гении бил, не знам си ко биллл..А през това време Царя вдига титла след титла :))) Чупи рекорд след рекорд. Мескоо днес колко преки изпълни 3 ? Нито един във вратата...дузпа пак не успя :)) Кое му е гения бе кълваччч ?:)

54

до 56

преди 5 години

Тия примитивни рибари, чийто държавата е 20-пъти по-развита от нашата к*чина, са на световното докато ти лаеш от люлинската панелка.

53

Анонимен

преди 5 години

Според Перукана и останалите родни футболни експерти не сме на световното, заради малката ни територия. Исландия са 10-пъти по-малка държава като територия и население и са БЕЗ ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ЛИГА...ама са на световното.