Снимка: Bulphoto.com
fallback

Забавните закачки между феновете на ЦСКА и Левски преди предстоящото Вечно дерби започнаха. 

"Червените" привърженици не пропуснаха да направят колаж на новия талисман на "сините". Те му измислиха име – Калъфчо, което е било предпочетено пред Сребрин и Очко-Лъвочко.
 
"Приятели, Решихме да се включим в конкурса за име на новия талисман на Властелина на среброто от Подуене. Позволихме си да подобрим и малко визията му, така че да отговаря на безспорно високите стандарти на отсрещната трибуна. След усилените дебати, предложените "Сребрин" и "Очко - Лъвочко" отпаднаха. Нашият участник - №2 Калъфчо!", написаха от фен клуб "Сектор Г".
 
ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в неделя от 13:00 часа. 
 
Вижте колажа в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Цска умря

преди 6 години

По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

23

Ако това е ЦСКА ?

преди 6 години

ЦСКА е официално сертифициран ***, защото два пъти подред се класира на последно 48 място в Лига Европа. Като споменем и трагикомичните отпадания на ЦСКА от отбора с име на вафла МУРА и никому неизвестния ЗИМБРУ , ще разберем защо в цяла Европа наричат ЦСКА - *** !

22

Анонимен

преди 6 години

Какво дерби може да бъде мач, между Левски и Чавдар-Етрополе-Литекс-София-***.И ?

fallback