24

Цска умря

преди 6 години

По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

23

Ако това е ЦСКА ?

преди 6 години

ЦСКА е официално сертифициран ***, защото два пъти подред се класира на последно 48 място в Лига Европа. Като споменем и трагикомичните отпадания на ЦСКА от отбора с име на вафла МУРА и никому неизвестния ЗИМБРУ , ще разберем защо в цяла Европа наричат ЦСКА - *** !

22

Анонимен

преди 6 години

Какво дерби може да бъде мач, между Левски и Чавдар-Етрополе-Литекс-София-***.И ?

21

Синята пъпка

преди 6 години

САМО ,,ПОЗОР'' - ПОДХУЕНЕ !

20

DDD

преди 6 години

...Историята простичко говори - сто години вечно втори! Втори... Втори... Втори...

19

vlady

преди 6 години

Левски ще бъде подкрепен от верните фенове от ЗО Казичене - мачът е достатъчно рано и ще могат спокойно да се приберат навреме за вечерна проверка. За съжаление феновете от ЗО Кремиковци и ЦСЗ няма да могат да посетят срещата и да подкрепят отбора - законът не позволява.

18

Фен

преди 6 години

Има Литекс в Б група, доколкото знам. Това че врътнаха номер на Ганчев, че уж ще играе в евротурнирите само и само да е в А група е друг въпрос. Ей така ни правят на балъци с тактиката разделяй и владей - справка ЦСКА 1948. А ако 1948 влезнат в А група и стане обединение какво правим тогава. Жалко че подлъгаха децата та да отидат и те при 1948, защото Ганчев от школи по футбол разбира. Лудогорец им откраднаха сума ти и кадри преди 3-4 години и пак неговата школа вади таланти, както и да се казва

17

Го4о

преди 6 години

Дербито ще е М/У Литекс от Ловеч и Левски от София! Dnes.bg, не заблуждавайте читателите си!?!?

16

ЦСКА е

преди 6 години

в душата, анти ченгета Лефски. Така че армейския отбор е жив, силен и постоянно отупва отбора на всички власти

15

Анонимен

преди 6 години

Аз съм от ЦСКА от дете. Вечно дерби вече няма. Който подкрепя Литекс, да подкрепя. Всеки интелигентен ЦСКАр с живот знае, че Литекс не е ЦСКА. Друг е въпросът, че има сума ***, които това не ги интересува и си мислят, че като повярват, че Литекс е ЦСКА и хоп- Литекс става ЦСКА. Да, ама не.

14

vlady

преди 6 години

Важно е да има ярко самобитно творческо съдийство с много интуиция и въображение. Съдията не бива да се превръща в пасивен регистратор на събитията на терена, а трябва да насочва развитието на срещата в правилната посока с конкретен творчески подход към всяка ситуация.

13

Запалянко

преди 6 години

Трябва да гледаме на футбола с чувство за хумор. Няма нищо лошо да има майтапи между привържениците на клубовете. Ако може да е креативен , добронамерен хумор. Без обиди и простотии. Футбола е за положителни ,а не кофти чувства. Който и да победи в неделя - важното е да има хубав футбол на терена и съдията да не е *****ра***.

12

Както винаги

преди 6 години

Ритнитопковска простотия. Голяяямо геройство. Простотията се вдъхновява от простотията.

11

Пената от Мировяне

преди 6 години

,, Динамо,, ,,Пощенец,, Левски Спартак,, ,, Витоша,, !!! Бухахахаааа...

10

vlady

преди 6 години

Дано повече фенове пренощуват в поделение на МВР. Дано има повече бомбички, димки, факли и т.н.

9

кожен

преди 6 години

Хаха най-големия колаж в родния футбол цецка - *** между 2(или повече) карикатури. измислени герои сте.

8

Think

преди 6 години

Фенове на кое ? Защото те сега ще играят Левски и Литекс. Друг е въпроса колко са *** тези, които мислят това има при положение , че техния отбор в момента е на второ място. Толкова са им възможностите на наркоманите

7

7

преди 6 години

седмака му е името. розовите подки се *** като се сетят.

6

petrov

преди 6 години

Mne - chavdar etropole sa

5

CSKA

преди 6 години

Абонатите от Г Е ЙАРЕНА пристигат в столицата...