Снимка: Reuters
fallback

Абсурдно е Неймар да вземе участие в 1/8-финалния реванш от Шампионска лига между ПСЖ и Реал Мадрид. Това заяви бащата на най-скъпия футболист на планетата относно шансовете на нападателя да се появи на "Парк Де Пренс". 

По този начин Неймар старши се разграничи с вчерашното изказване на треньора на "принцовете" Унай Емери, че бразилската звезда може да се възстанови изненадващо бързо. "Разбира се, че пропуска мача с Реал. Абсурдно е да се твърди друго. Лечението му ще отнеме между 6 и 8 седмици. Още не сме решили дали ще се оперира", категоричен беше той.
 
Техничарят получи две контузи в глезена по време на победата с 3:0 над Олимпик Марсилия и беше изнесен на носилка. Той има разтежение на връзките, както и фрактура на петата метатарзална кост на стъпалото.
 
Травмата му е голям удар за ПСЖ, който има да заличава пасив от 1:3 след първия сблъсък с Реал, игран на "Сантяго Бернабеу". Реваншът между двата отбора ще се състои на 6 март, като и европейският клубен шампион има кадрови проблеми.
 
Под въпрос са твърдите титуляри Марсело, Лука Модрич и Тони Кроос, но очакванията са Зинедин Зидан да заложи на халфовете.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Pepe

преди 6 години

20 хилки ? и да идва да шпаклова

10

scott

преди 6 години

До scottхарчлък. МОШЕНИЧЕСТВО, ДАЛАВЕРА, ЛЪЖА И ИЗМАМА ОТ НАЙ-ВИСША ПРОБА.Много се радвам, че неймарът се *** на терена, нема да спичели кеш със псж. и финансовата измама нема да се прикрие със слава и разрастваща се далавера. славата спихва, умениата клонът към недостатъчни, а емирът на катар - губи блесък.БЕЗЦЕННО.

9

Laynaar Jr

преди 6 години

Дано го вземат в Реал!!!!!Там му е мястото.. :D

fallback