11

Pepe

преди 6 години

20 хилки ? и да идва да шпаклова

10

scott

преди 6 години

До scottхарчлък. МОШЕНИЧЕСТВО, ДАЛАВЕРА, ЛЪЖА И ИЗМАМА ОТ НАЙ-ВИСША ПРОБА.Много се радвам, че неймарът се *** на терена, нема да спичели кеш със псж. и финансовата измама нема да се прикрие със слава и разрастваща се далавера. славата спихва, умениата клонът към недостатъчни, а емирът на катар - губи блесък.БЕЗЦЕННО.

9

Laynaar Jr

преди 6 години

Дано го вземат в Реал!!!!!Там му е мястото.. :D

8

Хъша

преди 6 години

До scottВъв футбола договорите се подписват предвърително и парите се уговарят предвъртелно +бонусите ,а иначе съм съгласен ,че пари трябва да се дават за свършена работа.Видимо не си играл футбол,щом си мислиш,че се "самоконтузил" от страх . Аз не познавам таквиз футболисти ,виж ритнитопковци -може ,но Неймар не е ритнитопковец,макър и да започна и мен да дразни с това падане постояно ,повечето и от Роналдо , а падат и Марсело,Бускетс,Крос,Левандовски... .

7

Пената от Мировяне

преди 6 години

До scottСъра го закотвяше и пак стана голмайстор на Висшата лига ! А Гон Зо игра у ,,Рен,,...

6

Анонимен

преди 6 години

Не знам ама тия трансфери за 222 милиона. Е, сори. Нещо не е наред, определено в този свят.

5

scott

преди 6 години

До Хъшапари се дават за свършена работа. Самоконтузиа от страх, преди важен мач, особено ако си проглушил ушите на светъ с далавера за 222 милки.......Това ми напомня поведението на дърватов в ман юнайтед. Там съръ го закотвяше на пейката поради лигавщините му и цената му падаше! С неймар ше стане същото. И да вече е 20 хилки. Или аз поне - толкова давам, за да го купа. нито лев повече.

4

Един

преди 6 години

Всичките "техничари" са мeки Марии. Истински качствените футболисти са тип "Гатузо". Другото е балет.

3

Хъша

преди 6 години

#1Направо си губиш времето по форумите и особено в този форум ,ти си просто гений във футбола!Трябва да си предложиш услугите на някой клуб голяма ,щото ти единствения видя истинската цена на Неймар-20 хилки за тенис на маса.)

2

щерю

преди 6 години

Бащата на Неймар - Шамар...

1

scott

преди 6 години

Неймар доказа, че нищо не струва.Удобна контузия от страх в подходящото време.Продавай за 20 хилки и да се свършва.