Снимка: Булфото
fallback

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо остана разочарован от загубата с 1:2 от Истанбул ББ в мач от груповата фаза на Лига Европа. След почивката разградчани създадоха куп опасни положения, но реализираха само едно, заради което до последно ще треперят за мястото си във фазата на директните елиминации.

"Изключително ме е яд за положенията през второто полувреме. Нищо не може да се промени. Господ ни беше обърнал гръб. Това е футболът, приемаме нещата. Болно ми е, защото след второто полувреме нашият отбор не заслужаваше да загуби. В контрола на топката имаше брак в нашите действия. След 30-ата минута стана 2:0 и заиграхме както трябва. Щастието не беше на наша страна, вторият им гол стана с рикошет. След почивката нашият отбор диктуваше събитията на терена. Трябваше ни малко повече шанс през второто полувреме. Не мога да виня момчетата в нищо, те се стараха", заяви Херо.

Лудогорец загуби с 1:2 от Истанбул Башакшехир в среща от Група "С" на Лига Европа и направи голяма грешка в битката за класиране в следващия кръг на надпреварата. Добрата новина за разградчани е, че все още държат съдбата си в собствени ръце, след като имат 8 точки в групата.

Лидер е Спортинг Брага с 10 точки, турците от Истанбул ББ са с 5 пункта, а Хофенхайм е с четири и аут от следващата фаза на турнира. Португалците със сигурност продължават напред в турнира.

Неприятното за разградчани обаче е, че в последната среща гостуват в Германия, където Хофе ще търси реванш пред феновете си.

Равенство срещу германците ще прати напред Лудогорец, независимо как ще завършат Брага и Истанбул ББ. Головете за турците в мача забиха Висча (20) и Фрай (28), точен за българите бе Марселиньо (65).

Още отзиви от мача в Лига Европа четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Тоз

преди 6 години

Това е херо-стратега. Вместо да играеш за Х и каквото стане, тръгваш да се надиграваш. Пълна тъпотия. Но нека, аз така и така не харесвам нито херо, нито този изкуствено създаден отбор.

32

майорски

преди 6 години

Херо съсипва отбора !!!!Водят го за големия стратег но с нищо не показва това !Стратегията му първото полувреме беше :Прибра отбора в защита ...и разчита на дълги пасове отзад и на бързите нападатели ...първото полувреме Лудогорец въпбще не се опитваше да разиграва топката в центъра ...което е една от силните им страни призната дори от чуждестранни треньори ...това стратегия ли е ? така играе черноморец срещу ЦСКА.Левски на Армията/Герена ... признавайки се за по слаб отбор !!??

31

Анонимен

преди 6 години

Херо тотално обърка тактиката и това не беше Реал Мадрид за да играе по този начин,сега в Германия трябва да е готов за напускане,че Хофе лесно няма да загубят.

fallback