33

Тоз

преди 6 години

Това е херо-стратега. Вместо да играеш за Х и каквото стане, тръгваш да се надиграваш. Пълна тъпотия. Но нека, аз така и така не харесвам нито херо, нито този изкуствено създаден отбор.

32

майорски

преди 6 години

Херо съсипва отбора !!!!Водят го за големия стратег но с нищо не показва това !Стратегията му първото полувреме беше :Прибра отбора в защита ...и разчита на дълги пасове отзад и на бързите нападатели ...първото полувреме Лудогорец въпбще не се опитваше да разиграва топката в центъра ...което е една от силните им страни призната дори от чуждестранни треньори ...това стратегия ли е ? така играе черноморец срещу ЦСКА.Левски на Армията/Герена ... признавайки се за по слаб отбор !!??

31

Анонимен

преди 6 години

Херо тотално обърка тактиката и това не беше Реал Мадрид за да играе по този начин,сега в Германия трябва да е готов за напускане,че Хофе лесно няма да загубят.

30

vlady

преди 6 години

Единственият българин в Лудогорец показал класа беше Владислав Стоянов, но за съжаление получи много тежка контузия и в най-добрия случай ще е готов за игра през пролетта. Терзиев и Дяков не са нещо особено, Наумов е много млад и още не е готов за титулярен вратар.

29

vlady

преди 6 години

Дерменджиев не превъзхожда Димитров като треньор - в двата мача с Апоел допусна съществени грешки в състава и играта. В гостуването можеше да се постигне благоприятен резултат 2:2, в домакинството Лудогорец допусна бърз гол след като поведе с 3:0. Имаше и други съмнителни решения.

28

Анонимен

преди 6 години

Със сигурност единствения българин - треньора трябва да е виновен. Не може проблема да е в самата концепция, например. Ами сменете го и него . После може българският въздух да ви е виновен - ами изнесете си проектчето другаде.

27

Ботев до 26

преди 6 години

Ранглистата, която си извадил, отразява пика на тъпия ви антибългарски проект от миналата година. Също, тежката криза в Левски и недопускането на ЦСКА в ЕКТ за поредна година. Продължавайте да падате у нас и да кретате под средно европейско ниво в ЕКТ с 11 чужденци на терена, щом ви харесва. Но да сте на ясно, че на никого не му пука за ОФК Кремвирш. Не си хабете парите за ***, журналета и коментатори, виещи пресилено по тв.

26

Анонимен

преди 6 години

РАНГЛИСТА НА УЕФА към 24.11.2017 :43-Лудогорец252-Лвски284-ЦСКАТова отговаря на въпросите дали Лудогорец купуват мачове и защо няма българи в Лудогорец !Ако си мислите,че това 43то място е постигнато без труд,дисциплина,профисионализъм и ФУТБОЛ,то трябва да сте наистина много зле !Завистта ,просташтината и злобата ще ви погубят !

25

До Ганчо

преди 6 години

***,само името ти е достатъчно - *** !!Хахаха

24

До 20

преди 6 години

БрИто,голям виц !

23

Анонимен

преди 6 години

Не, няма български играчи в Лудогорец, защото няма български играчи по принцип. Левскарите и цесекарите да не говорят за традиции, щото един добър футболист не е излязал от школите им през последните 10 години. Перат пари с африкански туристи и толкова.

22

Анонимен

преди 6 години

Не съм хейтър,но Димитър Димитров собственоръчно оплеска нещата в последните два европейски мача.В Разград срещу Брага след като поведе в 70-та мин. извади трима офанзивни и вкара трима дефанзивни, като по -този начин сам си натика отбора в миша дупка,та щеше да падне накрая.Снощи пак прибрал отборът,излиза за равен! Това не е стилът на Лудогорец! Димитров ако не вземе точка в Германия е много вероятно да бъде изгонен и то с право.

21

Фиорентина

преди 6 години

Херо като ще правиш сеир го направи поне като хората преди тебе-Моци на врата ,Ернан-център.Освен че хората ще се порадват и резултата нямаше да е такъв.Направи поне шоу без завеси-така де закво подгрявахме снощи.

20

Анонимен

преди 6 години

Турнирът Лига Европа е истинска досада за европейските отбори и зрителите.Никой не иска да играе в него и затова повечето отбори излизат с резервите.Изключение правят само слабаците като нашата гелосана сбирщина.Затова и резилът снощи е по-голям,защото гостите играха с втория си състав.В този аспект за нивото на турнира не включвам разбира се представянето на Ман Ю миналия сезон.Моуриньо просто нямаше друг шанс за ШЛ,затова взе ЛЕ.Нещо,което може да направи тази година и Арсенал.

19

До реалист

преди 6 години

Поне за тия футболисти, не е далеч от истината. Няколкото поредни години шампион и липсата на реален съперник у нас ги разглези и станаха "звезди" от нашенска величина, и ... последиците не закъсняха.В крайна сметка, нищо ново под Слънцето, и с големите клубове е така - едно поколение избутва няколко сезона / години и се изчерпва. А кибиците като мене най-много се дразнят от предпочитанията на футболистите ни повече да се изявяват по масите в някое "... сити", вместо да ритат за подобно име.

18

Анонимен

преди 6 години

Български играчи няма ли този отбор?

17

Анонимен

преди 6 години

Победа идва с мачкане на противник!!Къде беше отборът ти цяло първо полувреме бе,Херо??Защо не бяха надъхани още преди мача,а трябваха 2 гола в нашата врата и приказки в съблекалнята на полувремето??Нагласата на играчите за един мач е дело на треньора,реди състав,определя тактика и психологически нахъсва играчите за победа!!Нямал си шанс през второто полувреме!!А къде беше ти и отборът ти през първото??Или ги подценихте и решихте,че те с резервният си състав сами ще се бият!С..хме върху метеното

16

реалист

преди 6 години

Някай знае ли каккви са треньорските похвати на т.нар. Херо--впрочем прякорът му не е защото е герой, а защото на младини бе много слаб физически---та, основния му похват в съблекалнята на футболистите е: цитирам най-меките думи: Вие сте ***, ***, за нищо не ставате, ще ви изгоня......това е истина, защото лично го познавам.

15

Анонимен

преди 6 години

Каква футболна бегедрама драги зрители...

14

Анонимен

преди 6 години

Тоя *** Херо кой го излъга че е треньор? Една смешка.