fallback

Капитанът на националния ни отбор срещу Франция Петър Занев коментира загубата от Франция. "Петлите" стигнаха до успеха с гол на Блес Матюиди още в 3-ата минута.

“Играхме срещу доста силен отбор. Имаше леко напрежение в началото, но след 15-ата минута заиграхме по-добре. Мисля, че се противопоставихме на Франция и имахме своите моменти, но за съжаление не успяхме да вкараме гол.

"Според мен днес играхме по-добре отколкото при победата с Холандия тук. Изобщо не дискутирахме кой да е капитан. Днес имаше 11 капитана на терена”, каза Занев.

Националът Спас Делев остана разочарован от загубата с 0:1 от Франция в световна квалификация, играна в София.

"Трудно се играе срещу такива звезди, но мисля че показахме характер. Дадохме всичко от себе си и не мисля, че ни превъзхождаха с нещо кой знае какво. И с двамата в атака се получи, но Франция има много класни защитници - единият в Реал, а другият в Барселона. Представихме се достойно, всеки даде всичко от себе си, но за жалост не успяхме да зарадваме феновете. Започнахме силно през второто полувреме и ако бяхме започнали така от началото можеше да ги изненадаме", заяви Делев.

"Не трябва да допускаме издънка срещу Люксембург, защото трябва да затвърдим очакванията, които сега са много високи. Ако в последния мач не успеем да победим, ще е голямо петно върху представянето ни досега", добави нападателят.

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов заяви след загубата с 0:1 от Франция, че не ни е достигнала класа.

"Не ни достигна гол и малко класа. Равностоен мач. С изключение на първите 10-ина минути, Франция не ни превъзхождаше. Ако бяхме изравнили при ситуацията в 37-а минута, може би мачът щеше да се развие по друг начин. С този отбор знаехме още преди началото на квалификациите, че не можем да се противопоставим на силните в Европа", коментира Костадинов пред БНТ.

Още за спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Диана

преди 6 години

Нещастници, бяхте пълна скръб. Не можехте да вземете топката, не можехте да я задържите и пет секунди, не можехте да се намирате взаимно, подреждахте се хаотично, а нападенията ви, майко мила ако това бе някаква тактика. Един двама тичат напред с топката другите ги съзерцаваха от задна линия, не си даваха зор, защото им бе ясно, че нищо няма да излезе, та да не тичат на хавая. Не че сте слаби като футболисти, макар и не от класата на французите но бяхте изплашени, бавни и сковани.

21

Анонимен

преди 6 години

ако това което показаха нашите е фудбол Цялата дърводелска задруга им се смее

20

пенко

преди 6 години

ТРЯБВА ДА СМЕ "МАЛОУМНЯЦИ" , ЗА ДА ПРЕЧУКАМЕ ФРАНЦУЗИТЕ В ПОЛЗА НА " ШВЕДУЛИТЕ" !!! БРАВО И НА ДВАТА ОТБОРА !!! В ПОРТУГАЛИЯ ШВЕДИТЕ НИ БИХА С ЯВНА ПОДКРЕПА НА СЪДИИТЕ -ЯВНА !!! " Д Г Д ШВЕДЕН " !

fallback