22

Диана

преди 6 години

Нещастници, бяхте пълна скръб. Не можехте да вземете топката, не можехте да я задържите и пет секунди, не можехте да се намирате взаимно, подреждахте се хаотично, а нападенията ви, майко мила ако това бе някаква тактика. Един двама тичат напред с топката другите ги съзерцаваха от задна линия, не си даваха зор, защото им бе ясно, че нищо няма да излезе, та да не тичат на хавая. Не че сте слаби като футболисти, макар и не от класата на французите но бяхте изплашени, бавни и сковани.

21

Анонимен

преди 6 години

ако това което показаха нашите е фудбол Цялата дърводелска задруга им се смее

20

пенко

преди 6 години

ТРЯБВА ДА СМЕ "МАЛОУМНЯЦИ" , ЗА ДА ПРЕЧУКАМЕ ФРАНЦУЗИТЕ В ПОЛЗА НА " ШВЕДУЛИТЕ" !!! БРАВО И НА ДВАТА ОТБОРА !!! В ПОРТУГАЛИЯ ШВЕДИТЕ НИ БИХА С ЯВНА ПОДКРЕПА НА СЪДИИТЕ -ЯВНА !!! " Д Г Д ШВЕДЕН " !

19

75

преди 6 години

ФРЕНСКИЯТ ОТБОР БЕШЕ ДОШЪЛ СЪС СЪДИИТЕ СИ. ДОКАТО НИЕ ХОДИМ БЕЗ СЪДИИ, НИКОГА НЯМА ДА ПЕЧЕЛИМ ДВУБОИТЕ СЪС ЗАПАДНИ ОТБОРИ

18

Анонимен

преди 6 години

Българският отбор амчъмъ отбор българският юнак сикими юнак....

17

Анонимен

преди 6 години

Важен е крайният резултат !

16

ХХХ

преди 6 години

Нистина много добре играхме цял мач успяхме да запазим резултата 0:1 ......тов не е лесна работа ....овардихме се и паднахме само с 0:1 ....то се видя че и за това играхме де без атаки без нищо просто пазехме резултта !

15

11

преди 6 години

Продължаваме напред!

14

скънка

преди 6 години

Българинът разбира от всичко.Най - много то футбол и политика. Този отбор е първият национален отбор от 13 години насам, който играе със сърце,с колектив,борбеност и всеотдайност. Когато феновете видят, че си оставяш сърцето на терена заради тях, дори и да загубят,ще дойдат пак. Защото далеч не сме нивото на Франция,Швеция,Холандия,но наистина играхме като равни с тях.А играеш толкова, доколкото ти позволява противника.Евала!

13

Анонимен

преди 6 години

Вие всеки път сте много добри и всеки път падат! Като знаете, че с този отбор нищо не можете да постигнете просто го сменете. Ако викна момчетата, които ритат пред блока, ще са по-добри от вас и без главозамайващите суми, които получавате за нищо.

12

Коджабашев

преди 6 години

Добре играха момчетата браво и на треньора.

11

hhej

преди 6 години

Смешницииииииии ходете да боядисвате оградите поне,като не можете да ритате топката!!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Тези поне са по-читави от предишните чалгаджии- джизъси, божиновци и никита. Самокритични са към играта си и всъщност играят доста приличен футбол. Надали някой е очаквал в началото на квалификациите, че до мача с Франция ще сме с реални шансове за бараж.

9

Дам

преди 6 години

Всеки признак на самочувствие след такъв мач е смешен!

8

Анонимен

преди 6 години

И добре да играете пак сте си аутсайдери.

7

Анонимен

преди 6 години

навремето един велик футболист от Враца казваше : ние ще си играем играта ....... и така играха че си отидоха като овца без история......

6

.

преди 6 години

Изпуснаха много положения, с отбори като Франция, нямаш мбиго положения, а когато ги ума нямаш право да грешиш, независимо колко сърцато си играл след второто полувреме се броят головете.

5

До Петро

преди 6 години

Дак като си българин да се гордеем колко сме некадърни и мързеливи при това като взимаме много пари за да не ни бият всеки път като излезем на терена. Само с хайдушки снимки и гоелми емблеми с лъвове не става, трябва тичане и дисциплина.

4

рени

преди 6 години

Къде играхте по-добре? В дискотеката ли?

3

Анонимен

преди 6 години

Момчетата се бориха мъжки