Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Приятелите на Христо Стоичков победиха легендите на Барселона с 3:2 в страхотен шоу мач, който се игра на стадион "Берое" в Стара Загора. 

Събитието бе част от инициативата "Стара Загора - Европейски град на спорта", а освен това преди години Христо Стоичков бе обещал да направи нещо подобно в града и в крайна сметка зарадва местната публика.

Камата поигра за своите приятели през първото полувреме, а през второто бе част от легендите на Барса - неговият отбор на сърцето, където успя да се превърне в легенда.

Бербатов се отчете с хеттрик, а по този начин демонстрира, че е готов за индийското приключение Керала Бластърс. Той бе точен в 25-ата и 40-ата минути, но началото на второто полувреме започна силно за легендите на каталунците, които в 41-ата минута намалиха чрез Стоичков, а в 66-ата изравниха чрез Дани Гарсия.

Повече по темата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Найс, а!

преди 6 години

Поне прави нещо... ние мухльовците си бараме патките.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен #14Кои партизани са страдали?И за какво?Някакви ***, които играли карти в гората и обирали мандри са се надупили, когато руснаците са окупирали България, а после за надупването си и родоотстъпничеството си са получили къщите на изгонените и избите достойни хора на страната (елита-който е унищожен от селско-болшевишката хунта).И са се изхранвали от вкараните насила в ТКЗС земи и животни на работещите по царско време честни и трудолюбиви земеделци?За тези партизани ли говориш?

11

мне

преди 6 години

До Анонимен#10Митко си прави тренировка, за да влезе във форма за Индия, където ще получи един милион долара за 4-5 месеца. А в Англия е със статут на звезда (голмайстор на Висшата лига и два пъти шампион, носител на няколко купи, като в два от печелившите финали има и голове-все срещу Челси) , не случайно и до ден днешен въртят головете му по телевизията и го канят да коментира.Ти кой беше.(еврофутбола все още ли не ти връзва?)

fallback