13

Найс, а!

преди 6 години

Поне прави нещо... ние мухльовците си бараме патките.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен #14Кои партизани са страдали?И за какво?Някакви ***, които играли карти в гората и обирали мандри са се надупили, когато руснаците са окупирали България, а после за надупването си и родоотстъпничеството си са получили къщите на изгонените и избите достойни хора на страната (елита-който е унищожен от селско-болшевишката хунта).И са се изхранвали от вкараните насила в ТКЗС земи и животни на работещите по царско време честни и трудолюбиви земеделци?За тези партизани ли говориш?

11

мне

преди 6 години

До Анонимен#10Митко си прави тренировка, за да влезе във форма за Индия, където ще получи един милион долара за 4-5 месеца. А в Англия е със статут на звезда (голмайстор на Висшата лига и два пъти шампион, носител на няколко купи, като в два от печелившите финали има и голове-все срещу Челси) , не случайно и до ден днешен въртят головете му по телевизията и го канят да коментира.Ти кой беше.(еврофутбола все още ли не ти връзва?)

10

Анонимен

преди 6 години

Едно време към 70-та година и нататък почти до 89-та партизаните като одъртели, сдали постовете на млади мушеници и като видели, че това което са страдали никой няма да го помни и най вече загиналите прекрасни млади хора, започнали да пишат мемоари. А легендите от 1994 г. правят поредица прощални мачове. Другото е бизнес намеренията на някои от тях да развиват школи и това е една реклама на Бербатов да речем.

9

Футболист

преди 6 години

Какви футболисти са тези двама циркаджии - Бербатов - Жерава и Ицо - Челото? Тези смотльовци са объркали професията. В цирка им е мястото!

8

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Малко шоу за плебса ... Четвъртите в света одъртели като кучета. А, какви момчета бяха в онова незабравимо лято на 94-та ..Само заради него няма да кажа нищо лошо за организатора на мача ...Радвал ни е много .....

7

Анонимен

преди 6 години

Митко мн смешен беше. В Англия си бърка в носа ..тук почнал да се напъва със старчетата. Объркан човек.

6

Анонимен

преди 6 години

Вече стана банално

5

Анонимен

преди 6 години

Струва ми се, че изпадате в прекалено много размисли и анализи. Все пак е демонтративен мач, шоу за публиката. Никой не е закаран насила на трибуните, всеки знае кой е Стоичков. Кой е дошъл и кой не, не е основното.

4

Анонимен

преди 6 години

дедо бе кви са теа тюфлеци къде си ги докарална Ицо внука Хасан

3

Анонимен

преди 6 години

тоя стоичков не прави ли вече 7 - 8 прощални мача?

2

Анонимен

преди 6 години

Жалко, че едно време изгоря Софийския държавен цирк.

1

Анонимен

преди 6 години

Перуката игра ли?