Снимка: Reuters
fallback

Бразилската звезда Неймар официално премина от Барселона в ПСЖ за рекордните 222 милиона евро. 

Сделката беше определена като "трансферът на века" и разгневи всички почитатели на каталунците. Те сравниха нападателя с Луиш Фиго, който през 2000 г. напусна "Камп Ноу" в посока Реал Мадрид.
 
За четири сезона обаче Неймар даде много на Барса, но и получи много. В Ла Лига той записа 186 мача, в които вкара 105 гола и даде 80 асистенции. Получи 43 жълти картона и 1 червен.
 
Два пъти стана шампион на Испания, три пъти спечели Купата на Краля, по веднъж Шампионска лига, Суперкупата на страната и световното клубно първенство.

Но кои са десетте най-паметни мача на Неймар за Барселона? Вижте ги в материала на Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо да дават пари. Тея пари влизат в европа , където име мястото. Не случайно ги оставиха да купуват отбори ...За да върнат парите от нефта. Те да не са глупендериии като вас на запад.

6

Анонимен

преди 6 години

Бразилец ли е края му е ясен. Купони и алкохол. Манталитет. Тоя нищо не е направил за 4 години в Барса ....даже златна топка няма.

5

Анонимен

преди 6 години

Всички тези случаи започнаха, откакто арабите влязоха във футбола. Понеже спат върху нефт и смятат, че могат да купят всичко и всеки. Да, ама нефтът един ден ще свърши, тогава ще ги видим какво ще правят.

fallback