7

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо да дават пари. Тея пари влизат в европа , където име мястото. Не случайно ги оставиха да купуват отбори ...За да върнат парите от нефта. Те да не са глупендериии като вас на запад.

6

Анонимен

преди 6 години

Бразилец ли е края му е ясен. Купони и алкохол. Манталитет. Тоя нищо не е направил за 4 години в Барса ....даже златна топка няма.

5

Анонимен

преди 6 години

Всички тези случаи започнаха, откакто арабите влязоха във футбола. Понеже спат върху нефт и смятат, че могат да купят всичко и всеки. Да, ама нефтът един ден ще свърши, тогава ще ги видим какво ще правят.

4

Извън конкретиката,

преди 6 години

нещо не мога да стопля какво точно е врътката на даващите 1 бус пари за футболист, дето ще играе максимум по мач на седмица годишно, от които поне в 1/2 ще е само фигурант и ще вкара 25-30 гола. Нещата ги смятам на ангро и средно, без да се вторачвам в подробности като контузии, картони и слаба форма. И за всичко това 222 млн. Само преди 35 г. трансферът на Йохан Кройф от Аякс в Барса е бил за 0.92 млн. Сега близо 240 пъти повече.Май светът не върви на добре, но кой съм аз да му търся сметка?

3

Анонимен

преди 6 години

Само да напомня: Един арабски шейх искаше Меси и предлагаше 500 милиона евро и двойна заплата...50 милиона на година.От Барса казаха: И 1 милиард да дадете, той си решава!Меси остана!Това е Любов!Това е лоялност!

2

Анонимен

преди 6 години

Това лай.но, ако беше толкова добър колкото го мислят ПСЖ( платиха за него 222 МИЛИОНА ЕВРО), сега Барса щеше да е шампион на Испания най-малкото. А то какво стана? Цял сезон Бог Лео Меси носеше отново на гърба си Барса, а тоя направи едно нищо.

1

nkavrakov

преди 6 години

Както предрече Краля Пеле, Неймар стана номер едно футболист в световния футбол.