Снимка: Gol.bg
fallback

ЦСКА победи с 3:1 Черно море на "Армията" и записа първа победа във втората фаза на първенството. Със спечелените три точки червените вече са само на две от Левски и второто място. "Сините" обаче са с мач по-малко.

Головете за ЦСКА вкараха Фернандо Каранга и Кирил Десподов в края на първото полувреме и отново Каранга малко преди края. Точен за варненци бе Иван Коконов (77-ата минута).

Трябва да се отбележи, че варненци останаха в намален състав в 60-ата минута след директен червен картон за Траян Траянов. В 75-ата минута втори жълт и респективно червен картон пък получи Борислав Чорбаджийски от ЦСКА.

Като цяло армейците контролираха мача, създадоха половин дузина чисти голови положения, вкараха три попадения и заслужено си взеха победата и трите точки.

От своя страна Черно море изигра слабо първо полувреме, като едва след изгонването на Чорбаджийски тръгна в атака и успя да намали чрез Коконов, но за повече нямаше време, а и в края получиха трети гол.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

!!!

преди 7 години

Футбола, който играе ЦСКА е много атрактивен и създава много положения. Каранга е много добър футболист и тепърва ще вкарва много голове. Но най-важното е да се работи правилно с Десподов. Това момче в ЦСКА ще развие таланта си и ако се налага за титуляр, след около 2 години България ще има отново своята голяма футболна звезда от ранга на Бербатов, Стоичков или Любо Пенев.

8

Пловдив

преди 7 години

До коки"Все едно Верея да се прекръсти на Лудогорец-Разград (Стара загора) и може да играе в Шампионската лига."Ама точно това стана ! Лудогорец ползва лиценза на Локомотив Стара Загора ! Иначе нямаше право да участва в Евротурнирите, когато се класираха за първи път ! Но за тях няма проблеми, нали. Както и за Локо Пловдив, Берое Стара Загора, Пирин Благоевград, Ботев Пловдив, Нефтохимик Бургас, Етър Велико Търново, Дунав Русе... Могат да се изброят над 30 клуба , само за последните години.

7

Алекс

преди 7 години

Черно море падна от ЦСКА има ли значение старо ново и т.н. Гонзо отдавна каза че за него това е ЦСКА и това е точно така. Да, нов отбор е но това е ЦСКА.

fallback