9

!!!

преди 7 години

Футбола, който играе ЦСКА е много атрактивен и създава много положения. Каранга е много добър футболист и тепърва ще вкарва много голове. Но най-важното е да се работи правилно с Десподов. Това момче в ЦСКА ще развие таланта си и ако се налага за титуляр, след около 2 години България ще има отново своята голяма футболна звезда от ранга на Бербатов, Стоичков или Любо Пенев.

8

Пловдив

преди 7 години

До коки"Все едно Верея да се прекръсти на Лудогорец-Разград (Стара загора) и може да играе в Шампионската лига."Ама точно това стана ! Лудогорец ползва лиценза на Локомотив Стара Загора ! Иначе нямаше право да участва в Евротурнирите, когато се класираха за първи път ! Но за тях няма проблеми, нали. Както и за Локо Пловдив, Берое Стара Загора, Пирин Благоевград, Ботев Пловдив, Нефтохимик Бургас, Етър Велико Търново, Дунав Русе... Могат да се изброят над 30 клуба , само за последните години.

7

Алекс

преди 7 години

Черно море падна от ЦСКА има ли значение старо ново и т.н. Гонзо отдавна каза че за него това е ЦСКА и това е точно така. Да, нов отбор е но това е ЦСКА.

6

муспи

преди 7 години

Етрополе защо иска да са втори когато няма да играят в Европа?! - За вътрешно ползване, двата първи отбора да са турски.

5

коки

преди 7 години

"Никога не е имало друго ЦСКА......" Абе онова ЦСКА фалира и вече го няма,няма и да го има. Сега вече има два новосъздадени клуба - ЦСКА 1948 и ЦСКА-София (Ловеч-Етрополе).По-автентично ми звучи ЦСКА 1948, отколкото хибридчето на Ганчев и журналята-***. Все едно Верея да се прекръсти на Лудогорец-Разград (Стара загора) и може да играе в Шампионската лига. Приемете фактите чорбета!

4

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

ауе, онанимници, фк списареевски плати ли си вересията, или чекаме боце да назначи спонсор??

3

Анонимен

преди 7 години

Аз пак не разбрах - кое цска е победило?

2

Анонимен

преди 7 години

Никога не е имало друг ЦСКА извън София , така че ЦСКА си е в София с тире или без тире, ей прости г....оведа

1

коки

преди 7 години

Отбора победител е ЦСКА-София.Стига сте ни натрапвали,че това е онзи ЦСКА, създаден 1948 г. Журналисти-***!