Снимка: Reuters
fallback

"Лудогорец е от­бор, който расте всяка година. Пом­ните първите ни сблъсъци и резулта­тите, с които ние ги спечелихме. Вижда­те, че сега нещата са различни", ко­ментира пред "Ме­ридиан Мач" прези­дентът на Базел Бернхард Хойзлер.

"Българският от­бор вече е на друго ниво - прогресът е видим. Но съм човек, който предпочита да гледа чашата си наполовина пълна, а не на половина празна. И видях в София тим, който не мога да обвин­явам за нищо", про­дължи шефът. 
 
"Мо­же би трябва да погледнем различ­но на нещата. Ние сме имали много по-силни сезони и заради това, че се­га сме последни в класирането мач преди края, не трябва с лека ръка да забравяме наши­те успехи. Матиас Делгадо дойде при мен и каза, че ма­чът е бил много тру­ден и нещата опре­делено не са в на­ша полза. Честно казано, дори тези играчи, от които на­последък не бях до­волен, играха доб­ре. В крайна сметка съм сигурен, че не­щата ще се полу­чат", добави Хой­злер.
 
"Ако бяхме за­губили от Лудого­рец, щеше да е много трудно. Ние искаме феновете ни да мечтаят, а при поражение в Со­фия, щяхме да сме отпаднали и срещу Арсенал стадионът щеше да е празен. Най-лошото нещо в Европа е, че много често последните мачове в групата се играят без публика. Ако ме зарежда не­що, то това е мисъл­та, че не сме разо­чаровали хората. От това 0:0 може да се извлекат позитиви и негативи. Срещата беше много вълну­ваща, но ще трябва сериозно да си по­говорим", завърши Хойзлер.
Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

От Трол

преди 7 години

До: до ТролКажи бе ***?

6

истината боли

преди 7 години

До ***. Само себе си ли искаш да четеш? "Темета" е ОК, ако фигурира само твоето мнение, което по една случайност е едностранчиво и прекалено удобно за еди кой си. Да, тр.ол си. Правилно си се самоопределил. Не аргументираш някаква позиция а само спамиш и размиваш. Притеснил се, видите ли, че освен него още някой бил споделил мнение...

5

Трол.

преди 7 години

Цок-цок, оак,*** се темата.

fallback