7

От Трол

преди 7 години

До: до ТролКажи бе ***?

6

истината боли

преди 7 години

До ***. Само себе си ли искаш да четеш? "Темета" е ОК, ако фигурира само твоето мнение, което по една случайност е едностранчиво и прекалено удобно за еди кой си. Да, тр.ол си. Правилно си се самоопределил. Не аргументираш някаква позиция а само спамиш и размиваш. Притеснил се, видите ли, че освен него още някой бил споделил мнение...

5

Трол.

преди 7 години

Цок-цок, оак,*** се темата.

4

ах ах

преди 7 години

До Браво Можем само да се срамуваме от платени тр.олове като тебе. А с провалената тазгодишна кампания на лудите легионери, се вижда колко се гордеят хората - стадиона празен, скандиранията анемични, преобладават освиркванията. То не е като да пишеш глупости, а *** да ти хака плюсове. Капиш?

3

голям праз

преди 7 години

Четкат ги, щото знаят, че ще се класират за тяхна сметка в ЛЕ. Те и Арсенал казаха от кутроазия нещо положително за селското ни отборче, ама резултата 6-0 говореше повече от думите. Само крано комплексиран *** може да пърха от радост при всеки намек за похвала от страна на някой чужденец.Крайното класиране в ШЛ ще е повече от показателно. А журналетата ще запазват срама с платени коментари.

2

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2,Eh как си знаех че някой ще се изцока...

1

Браво

преди 7 години

Можем да се гордеем, че вече имаме отбор от ранга на Базел в българското футболно първенсто.помня на времето преди 4-5г. като чухмвахме Базел, всеки говореше за тях, като за някаква знаменитост. Оооо Базел, еее Баазел, ехеее...Браво момчета, продължавайте напред, работите в правилната посока!