Снимка: Reuters
fallback

Исландия победи Австрия с 2:1 в последен мач от група F на Евро 2016. По този начин Исландия завършва на второто място и ще играе на 1/8-финал срещу отбора на Англия, а австрийците се прибират в родината си, информира gol.bg.

През първото полувреме Исландия държеше инициативата и логично стигна до гол в 18-тата минута, чрез Бьодварсон. Десет минути преди края на първите 45 минути, Австрия получи правото да изпълни дузпа, но Драгович прати топката в гредата.

Второто полувреме започна добре за Австрия и те успяха да изравнят чрез резервата Шьопф. Австрийците се нуждаеха от още едно попадение за да се класират напред, но така и не успяваха да отбележат нов гол.

В самия край на мача Исландия отбеляза гол и хвърли своите привърженици в екстаз.

Още за двубоя четете на gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

;)

преди 7 години

Турцийката? Де е?

5

Анонимен

преди 7 години

"Най-сладко е когато държавното финансиране се съчетава с тлъсти частни спонсорства и приходи от реклами.Нъл тъй?"Явно не си разбрал, държавното финансиране, което беше възобновено миналата година покрива само детско-юношеските школи и само българските таланти. В момента, в който си намерят отбор, минават на частна издръжка от собствениците.

4

Анонимен

преди 7 години

Държавата няма пари за да финансира частни школи за богаташи.

fallback