6

;)

преди 7 години

Турцийката? Де е?

5

Анонимен

преди 7 години

"Най-сладко е когато държавното финансиране се съчетава с тлъсти частни спонсорства и приходи от реклами.Нъл тъй?"Явно не си разбрал, държавното финансиране, което беше възобновено миналата година покрива само детско-юношеските школи и само българските таланти. В момента, в който си намерят отбор, минават на частна издръжка от собствениците.

4

Анонимен

преди 7 години

Държавата няма пари за да финансира частни школи за богаташи.

3

до 3

преди 7 години

Държавата миналата година възстанови "комунистическата" практика да финансира детско-юношеските школи у нас, което е добро начало. Проблемът е, че предстои бая чакане, докато дойдат някакви резултати за националния.

2

Анонимен

преди 7 години

Преди 10-12 години когато играехме квалификации с Исландия (тогава ги биехме без много зор) се появи информация, че Исландия започва да финансира футболните школи за да изгради бъдещето на спорта. У нас разни балъци ми обясняват, че държавното финансиране било комунистическо... Припомням, че последните, чиято издръжка се поемаше от България, станаха 4-ти в света, после същите ни класираха за първи път на еврофинали. След това знаете историята.

1

Анонимен

преди 7 години

Невероятни са! Много ме радват! Успех на ледените момчета ! Дано накажат и Англия....