Снимка: Reuters
fallback

Франция постигна втора поредна победа в последните минути на Евро 2016! "Петлите" се наложиха с 2:0 над смятания за аутсайдер в група А на турнира Албания, а в герои  се превърнаха Антоан Гризман и Димитрий Пайе, които се разписаха в заключителните минути на срещата.

Асът на Атлетико Мадрид се появи като резерва през второто полувреме, но с първия точен удар в двубоя, отправен в 90-ата минута, откри резултата, а в продължението халфът на Уест Хям оформи крайнoto 2:0. Така двамата класираха страната си на 1/8-финалите на шампионата на Стария континент.

Първото полувреме на "Стад Велодром" не предложи интересни моменти, като единствено Пайе се опитваше да създаде нещо интересно в атака. След почивката обаче нещата коренно се промениха  и двата отбора уцелиха по една греда, преди да дойдат звездните моменти на Гризман и Пайе.

Албания пък допусна втора поредна загуба на Евро 2016 и остава без точка.

Четете подробности в Gol.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

заспа

преди 7 години

Г.едах ***.ко защото заспахСамо за ботаници относно ви,уса зика-объ,нете внимание на изчезването на ,астения -насекомоядниОт центъ,а на Ев,опа и София са изчезна.и деко,ативни ,астения които унищожават кома,и и д,уги д,*** насекоми и паяциВсяка ,еноми,ана о,анже,ия отг.ежда и тах за п,офи.актичноОко.о ,отундата на замъка в Т,ебон-Чехия не цъфтят тези видовеИма вид който се сади б.изо до домати п,оти че,ни петна по доматитеМоже да помогне и на бананитеВизи,ам коктей.ните от София в К,емиковцТам и

6

Анонимен

преди 7 години

да се махат по бързо, ако може и трите отбора от тая група, исландци, руснаци, турци, ирландци, австро-унгарци та да почна да гледам и аз мачове! то не стига еден, ами два албански отбора /другия е Швеицария/ а и тия Шведи к;ъв футбол играят. Мъка! а като си помисля, че пискате и звук да слушате идиотските коментари, експертите които използват по 48 думи в речника си, мили Боже к;во европейско! а иде Олимпиада - пак с тия ***-коментатори!

5

Анонимен

преди 7 години

Франция постигна победа над Албания с 0:1 в последните минути на Евро 2016. Не разбирам много от футбол, но май снощи се е играл финала.

fallback