7

заспа

преди 7 години

Г.едах ***.ко защото заспахСамо за ботаници относно ви,уса зика-объ,нете внимание на изчезването на ,астения -насекомоядниОт центъ,а на Ев,опа и София са изчезна.и деко,ативни ,астения които унищожават кома,и и д,уги д,*** насекоми и паяциВсяка ,еноми,ана о,анже,ия отг.ежда и тах за п,офи.актичноОко.о ,отундата на замъка в Т,ебон-Чехия не цъфтят тези видовеИма вид който се сади б.изо до домати п,оти че,ни петна по доматитеМоже да помогне и на бананитеВизи,ам коктей.ните от София в К,емиковцТам и

6

Анонимен

преди 7 години

да се махат по бързо, ако може и трите отбора от тая група, исландци, руснаци, турци, ирландци, австро-унгарци та да почна да гледам и аз мачове! то не стига еден, ами два албански отбора /другия е Швеицария/ а и тия Шведи к;ъв футбол играят. Мъка! а като си помисля, че пискате и звук да слушате идиотските коментари, експертите които използват по 48 думи в речника си, мили Боже к;во европейско! а иде Олимпиада - пак с тия ***-коментатори!

5

Анонимен

преди 7 години

Франция постигна победа над Албания с 0:1 в последните минути на Евро 2016. Не разбирам много от футбол, но май снощи се е играл финала.

4

мхм

преди 7 години

Уж 0:2 , пък втора загуба с 0:1...от колко места копират тук ?

3

клизма

преди 7 години

голяма мъка беше, но накрая албанците поотпуснаха, за да изкукуригат два пъти за две минути бъдещите шампиони

2

Анонимен

преди 7 години

Какво измъкване бре, французите мачкаха цял мач. Албанците се измъкнаха само с два.

1

Момо

преди 7 години

Тия *** не можаха да изкарат още 5 минути ...