Снимка: Bulphoto, архив
fallback

Този Левски нито то гледам, нито знам какво се случва там, аз дори не знам имената на играчите. Така президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева за любимия си отбор.

"Това не е Левски, който искат левскарите. Само това мога да кажа", отсече съпругата на Наско Сираков.

"Вие кажете Левски на кой е собственост! Моята работа е да си кажа мнението. Аз съм съпруга на човека, който е постигнал всичко в Левски. Най-големите ни олигарси не направиха нищо с футбола", коментира Раева пред bTV.

"Аз съм Илиана Раева. За мен футболът ни трябва да излиза отвъд границите на Дунава. А футболът ни къде отива? Не само, че не изплува, той отива към дъното. Грях на вас журналистите е, че дълги години говорехте, че който дава парите, той поръчва музиката", допълни тя.

"Да сте чули собствениците на Арсенал, Реал и Челси да командват в отборите си. В спорта има йерархия. Собственикът е изключително важен, но той трябва да има умствен потенциал, за да избере своя най-подходящ  екип", добави Илиана Раева.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

витоша бистрица

преди 8 години

хахахх жената пак им говори за Борисов те пак коне с капаци обиждат я....еми някой си остават *** за цял живот..Трябва ли да ви набие някой в тиквите кой пречи на Гришата за Цска, кой го спъва, за изваждането на Литекс кой нареди да стане това брутално наказание, за натиска на кмета на Разград срещу собсвениците пак ли някой трябва да ви каже кой прави този натиск,и Венци Стефанов ви ги каза нека излязат истинските, не Иво Тонев цървула и някав беден адвокат...НЕКА ОНЯ ОТ БАНКЯ ИЗЛЕЗЕ..

19

Анонимен

преди 8 години

Коя е тази жена? Жената която разби отбора по художествена гимнастика. Преди нея Нешка има само злато след злато, сега злато имаме сако ако рускините направят серия от фалофе и то - на разни малки турнирчета.Кой е мъжа й - човека който си показа Г...а на публиката.

18

Иляна

преди 8 години

Питам! Кой доведе Иво Тонев на Герена КОЙ !

fallback