20

витоша бистрица

преди 8 години

хахахх жената пак им говори за Борисов те пак коне с капаци обиждат я....еми някой си остават *** за цял живот..Трябва ли да ви набие някой в тиквите кой пречи на Гришата за Цска, кой го спъва, за изваждането на Литекс кой нареди да стане това брутално наказание, за натиска на кмета на Разград срещу собсвениците пак ли някой трябва да ви каже кой прави този натиск,и Венци Стефанов ви ги каза нека излязат истинските, не Иво Тонев цървула и някав беден адвокат...НЕКА ОНЯ ОТ БАНКЯ ИЗЛЕЗЕ..

19

Анонимен

преди 8 години

Коя е тази жена? Жената която разби отбора по художествена гимнастика. Преди нея Нешка има само злато след злато, сега злато имаме сако ако рускините направят серия от фалофе и то - на разни малки турнирчета.Кой е мъжа й - човека който си показа Г...а на публиката.

18

Иляна

преди 8 години

Питам! Кой доведе Иво Тонев на Герена КОЙ !

17

майора от ДС

преди 8 години

До Анонимен17обора на кое?#je suis teliuga

16

Анонимен

преди 8 години

Г-жо Раева,любимия отбор се подкрепя в добри и лоши дни, не само когато г-н Раев е на хранилка там! Собствениците и бюджета на клуба са прозрани.Защо е необходимо да подкрепяте злобарските намеци на изпаднали от хранилката празнодумци?

15

Анонимен

преди 8 години

Защо се изказваш от мое име дърта чанта! Като не си гледала откъде знаеш че феновете не харесват тоя отбор? Правете на гнома от лоич с гъзльо с...ки и не се бъркайте повече в отбора на народа!

14

Анонимен

преди 8 години

Раева, а тези граници достигат ли до градчето от селски тип Тампере във Финландия?

13

Tina

преди 8 години

До АнонименОбичам Илиана ,но повече се възхищавам на Наско,който е изключителен мъж и спортист.32057

12

Анонимен

преди 8 години

Тая и от политика разбира, и от художествена гимнастика , и от мода , а вече и от футбол. Сигурен съм, че ако има някаква тема по квантова физика и там ще се изкаже.

11

стар Левскар

преди 8 години

Права е...на 100 %

10

onz

преди 8 години

некой освен милиционери и дкмс да иска какъвто и да било леефски? едва ли, на киро стероидите са като реал мадрид в сравнение с назначените шампоани с назначените спонсори.

9

Анонимен

преди 8 години

"Аз съм съпруга на човека, който е постигнал всичко в Левски.""Собственикът е изключително важен, но той трябва да има умствен потенциал, за да избере своя най-подходящ екип"Раева е пресметнала семейния бюджет и е преценила, че ако не върнат Раев като директор в Леевски няма да може да се кипри по бутиците.

8

Чичо пич

преди 8 години

Ми да преспи с всички да се опознаят това е тънкия и намек

7

РАБОТНИК

преди 8 години

Работата на Раева е председател на Федерацията по художествена гимнастика. Но като всеки български политик и тя се чувства длъжна да се изкаже по футболни теми. Не знам в Англия или Испания политици да се изказват по теми,които не ги засягат. Но нашата Раева разбира всичко,знае всичко,може всичко.Решила и тя,че може да бъде морален коректив.Май секнаха париците на Сираков.

6

Huk

преди 8 години

..Stava...ako da e banitca mazna!

5

Анонимен

преди 8 години

Изгората на Серж Йофу да говори за това, от което разбира, а именно х*й и художествена гимнастика. Това не е нейния Левски, защото г-н Раев не е на хранилката.

4

Хидроинженер №1

преди 8 години

ПФК Леевски

3

Калина

преди 8 години

Г-жо Раева!Поздравления за златото на момичетата от ансамбъла. Разбирате от това. Оставете политиката и футбола. Правете това, което умеете!

2

Бухалкаджийка

преди 8 години

Тая е по-досадна и от треньорката си.

1

Митю Пищова

преди 8 години

Левски и левскарите не ме интересуват, обаче Раева ако ми застане, ще й издъня ламарините напрао :D