Снимка: YouTube
fallback

Родните футболисти, бивши и настоящи, продължават да творят неподправен фолклор и да влизат в историята.

Да, английският на Бареков остава ненадминат, Христо Стоичков е недостижим с култови фрази като "Ту партс" и "Самтаймс уин, самтаймс люн", но конкуренцията не спи!

От няколко дни Валери Божинов е част от сръбския гранд "Партизан", а местните медии се "скъсват" да го хвалят какъв професионалист е. Естествено, интересът към него е голям и е желан събеседник за интервюта.

А силата на Валери си е в интервютата. Вижте как смесва сръбски, български и английски, въпреки че е при комшиите от твърде кратко време. Важното обаче е, че всичко се разбира!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

fdhg

преди 8 години

този най-добре да се пробва в чалгата.

38

Александра

преди 8 години

Доста се посмях :) направо култово интервю,кой знае колко му се смеят хората.Това момче можеше да е велик футболист,та той играеше в Ювентус,напусна ги в най-трудния им момент,но сега си стъпиха на краката,играха на финал на ШЛ,а той какво ? Рита по разни смешни отборчета.Опропасти се,пропадна и може да вини само себе си и ку*вите.

37

Анонимен

преди 8 години

До 50BG50RSИ какво от това? Обаче слушането на чалга му е помогнало доста вероятно. Ще поразцъка по местните кръчми и още по-добре ще говори езика на Драгана Миркович.

fallback