39

fdhg

преди 8 години

този най-добре да се пробва в чалгата.

38

Александра

преди 8 години

Доста се посмях :) направо култово интервю,кой знае колко му се смеят хората.Това момче можеше да е велик футболист,та той играеше в Ювентус,напусна ги в най-трудния им момент,но сега си стъпиха на краката,играха на финал на ШЛ,а той какво ? Рита по разни смешни отборчета.Опропасти се,пропадна и може да вини само себе си и ку*вите.

37

Анонимен

преди 8 години

До 50BG50RSИ какво от това? Обаче слушането на чалга му е помогнало доста вероятно. Ще поразцъка по местните кръчми и още по-добре ще говори езика на Драгана Миркович.

36

50BG50RS

преди 8 години

Цял живот живея в Сърбия и искам да ви кажа, че е най- трудно за българите да проговорят сръбски,защото колкото е близък, толкова е и далечен. Човекът говори сравнително добре, дори завидно за повечето от вас. Бас държа, че 90% не разбират въпросите на журналистката даже :-)

35

До Discovery

преди 8 години

За 10 години, е сменил сигурно 15 отбора...и ще продължава.Футболисти за пример са Бербатов, Мартин и Стилиян Петров, този е срам за съотборниците си.

34

До Discovery

преди 8 години

Напротив, брат, направили са лошо.За Джийзъса не знам, но на Божинката майка му и доведения му баща НЕ са случайни хора.Божинката за мен като футболист не става, но мама и тати са го побутнали и така е взел мястото на някое наистина кадърно момче.То и затова 94та има да ни топли още дълго, защото това ще ни е единствения голям успех във футбола, ако не престанат да се толерират такива като Божинката.Иначе да ч*ка, която си иска, к*рви БОЛ, има за всеки.

33

Коментатор

преди 8 години

Английският му куца но е 100 пъти по-добър от на Ицата.

32

Анонимен

преди 8 години

Супер се справя момчето, браво! Стига сте хейтили, да не би да можете да се разберете така, в чужда държава на собствения им език. Евалата!

31

Анонимен

преди 8 години

Божинката от слушане на Цеца, Миле Китич, Лепа Брена и т.н. е овладял сръбския,направо да му подарят една диплома по балканистика от СУ, те без друго ги раздават ей така.

30

Ин диго

преди 8 години

Мисля си.....играл в Англия, Италия, Португалия....така или иначе знае повече езици от повечето от нас българи....Другия ни манекен Благо и той.....Германия, Испания, Русия, Сърбия......пак малко или много знае езици......

29

Хехе

преди 8 години

Много добре си говори момчето. Той е футболист все пак, не се очаква да е безумно умен полиглот, а и му се налага да говори на нов език за пореден път. Даже много добре се справя, със сигурност по-добре от много висшисти с претенции! Няма нужда постоянно да се плюе по някой.

28

Анонимен

преди 8 години

Героите на новото време - футболисти, манекенки, фолкзвезди, хомосексуалисти, бивши мафиоти. Тоя народ си заслужава мизерията в която е затънал.

27

Анонимен

преди 8 години

Ми окей си е евритинк, кво, всяка кифла в България мечтае да се хване с футболист.

26

извънземен

преди 8 години

Баси, целокупният български народ проговори на десетки езици! Вазов щеше да се засрами ако беше жив, че владее само книжовен български.

25

Обективно

преди 8 години

Обективно погледнато човекът си вади добър Сръбски ... ся че го меша с английски смятам, че е нормално - все пак не говори на родния език :)

24

п. т.

преди 8 години

Много добре си говори сръбски човекът. Ако наистина е в Сърбия от няколко дни, както пише в статията, направо си говори перфектно.А преди да се подигравате, направете си следния експеримент - вземете си отпуск, отидете в Сърбия и по цял ден тренирайте да говорите сръбски. Колко време ще ви е нужно, за да го научите толкова добре езика, така че да не ви е срам да се появите за интервю по телевизията.

23

ДС

преди 8 години

А бе дано му се получат нещата. Не го харесвам, но според мен беше прекалено млад и му завъртяха главата. А дано. Малко позитивизъм ;)

22

citizen

преди 8 години

Не виждам какво му се подигравате на божинката. В сравнение със средно-статистическият днес.бе.ге читател, той е като Харвардски възпитаник.

21

Анонимен

преди 8 години

Аре махай се от тукаа!!

20

DreamTheater

преди 8 години

Добре ще е и да изпее някой сръбски хит.