Снимка: Булфото, архив
fallback

Левски ще се раздели с Пламен Илиев през зимната пауза, като за това намекна и вратарят след загубата с 1:3 от Славия вчера.

Младият страж не се намира в изобщо добра форма и от един, от лидерите на отбора, е на път да се превърне в изкупителна жертва.

Нищо чудно именно най-старото столично дерби да се окаже последния му мач с екипа на Левски. Георги Иванов-Гонзо вече се оглежда за нов човек под рамката, тъй като е недоволен от Пацо Тигъра.

"Ще търсим вратар, явно трябва да го направим. Смятах, че Пламен Илиев ще може да си върне формата, която позагуби след контузията, но има доста колебания в играта си и това налага да търсим човек на тази позиция", обяви Гонзо.

Спряганият за треньор на "сините" от Нова година Димитър Димитров-Херо е набелязал чуждестранен вратар, но за привличането му ще бъдат нужни средства.

Не е ясно обаче дали Тодор Батков ще може да изпълни исканията на бургаския специалист. Както вече стана ясно, на 17 декември Херо сяда на масата с Гонзо и Батков, като едва след тази среща ще стане ясно, дали спецът ще се завърне на "Герена".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 9 години

Левски бие шута на Пламен Илиев.-----------------------------------------------Не е възможно Васил Левски да бие шут на някой. Качулките-може.Защо не са в пандиза качулатите?

16

хххх

преди 9 години

че той не бил никога добър вратар само дето медиите бяха на батков и го величаеха за да го продадат колко други вратари оплюха които играеха без защита за да изпъкне пацо

15

не така

преди 9 години

В Левски са уникални - унищожават футболисти и вратари. Какво им е виновен Тигъра, когато пред него са разни скъпоплатени чуждестранни анонимници. Защо не ползвате само местни момчета, така и така нищо не става от този отбор. Ако едно време шефовете са мислели като сегашните дървари и викаха разни незнайници от атласа - никой нямаше да е чувал за Гибона, Сираков, Емо Спасов, Кокъла...

fallback