17

Анонимен

преди 9 години

Левски бие шута на Пламен Илиев.-----------------------------------------------Не е възможно Васил Левски да бие шут на някой. Качулките-може.Защо не са в пандиза качулатите?

16

хххх

преди 9 години

че той не бил никога добър вратар само дето медиите бяха на батков и го величаеха за да го продадат колко други вратари оплюха които играеха без защита за да изпъкне пацо

15

не така

преди 9 години

В Левски са уникални - унищожават футболисти и вратари. Какво им е виновен Тигъра, когато пред него са разни скъпоплатени чуждестранни анонимници. Защо не ползвате само местни момчета, така и така нищо не става от този отбор. Ако едно време шефовете са мислели като сегашните дървари и викаха разни незнайници от атласа - никой нямаше да е чувал за Гибона, Сираков, Емо Спасов, Кокъла...

14

бедна душица

преди 9 години

Да им бият шута на всички и по 100 такива,стават само за телешко варено!!!:))))

13

ПорЦелан

преди 9 години

Момчето е много здраво - Ебола да му хвърлят, няма да я хване!

12

Анонимен

преди 9 години

Глупости говорите, като няма пари треньора какво е виновен? Гонзо прави отбор от НИЩОТО! има един-двама футболисит Гаджев-маджев -и това е. Защита няма, централен нападател няма -пари - няма. Гонзо даже много даде от себе си. Испанецът загуби два смешно лесни мача, Гонзо дойде и започан с победи. Ние ако имаме един нападател да вкарва наместо разни Божиновци отбори като Славия ще ги развитим.

11

Върл Левскар

преди 9 години

Уважаема Легенда !Наско Сиpаков не ви ли стига ?Сега се комплектова Монтана с "некадъpници".После сте вие .Още ще се pаздава - до гpоб. На кой ли обаче ?

10

Легендата

преди 9 години

Да го вземаме в ЦСКА тогава. Не е лошо момчето, просто на младини е направило лош избор.

9

Цецо

преди 9 години

До АнонименНе! Сакън! Гонзо си е екстра! :))))) ... Най- ме кефи като почне да дава интервюта след мача, един навъсен, все едно са го ограбили на Женския пазар :)Между другото съблечения Ивайло Петев ще го правят национален селекционер... явно има качества ... а тия , които го съблякоха и изгониха Наско Сираков няма да се учудя ако са били предрешени фенове на ЦСКА. От тогава насам такова копане наолу падна че минаха и двойното дъно :))))

8

БаткOFF

преди 9 години

Гонзо е ***, но за това пък работи за без пари!

7

Върл Левскар

преди 9 години

Абе ! Кpивоклюн и ти ли ще гониш надаpeните БЕ !Майната ти !

6

муйо

преди 9 години

Пацо не е във форма,то е ясно,но не е само той виновен, защитниците пред него май само си чешеха макарите в мача със слабистите на чичо Венци...Освен това да питам аз Гонзо и останалите шефове -защо изгонихте Блажевич,който хич не беше лош вратар, а взехте оня *** Кунчев ,който ни изяде 6 точки още в първите мачове,та го изгонихте и него?

5

Анонимен

преди 9 години

Тия ще махнат единствения читав футболист от отбора си...

4

Миризлив Кец

преди 9 години

Оооооееееееееее еееееоооооооо ооооееееееее еееееооооооо

3

vesko02

преди 9 години

В тази отровна атмосфера само Гонзо е с противогаз.

2

и.п

преди 9 години

без пари какво ще копувате

1

Анонимен

преди 9 години

първо махнете тоя ,,умник,, Гонзо.