Снимка: Dnes.bg
fallback

Стотици фенове на „Ботев Пловдив“ посрещнаха любимия си тим на летище Пловдив. От ръководството на аеропорта бяха подбрали компилация от песните на отбора, които огласяха терминала.

Играчите се завърнаха от Германия след снощното 0:0 с отбора на Щутгарт. Канарчетата записаха три победи и три равенства, но голът на чужд терен отреди отборът на Щутгарт да продължи напред. Жълто-черните отпадат от Лига Европа без нито една загуба.

„Малко съм разочарован, защото можехме повече и победата ни се изплъзна, но се радвам на топлото посрещане”, коментира старши-треньорът Станимир Стоилов.

„Смятам, че победата ни се изплъзна и по-слабият отбор продължи”, лаконичен бе изпълнителният директор на тима Ангел Палийски.

Oще по темата
 Феновете скандираха името на наставника на тима Станимир Стоилов и на голмайстора на отбора Тодор Неделев.

„Оставам в „Ботев-Пловдив” и ще продължа да радвам феновете”, каза голмайсторът, преди да се качи в клубния автобус и така разсея слуховете, че отива в друг отбор.

Паркингът на летището беше препълнен с коли на феновете, а районът пред терминала придоби жълто-черен цвят заради облеклото на привържениците на отбора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Денислав

преди 10 години

Браво на момчета. Браво и на техните фенове. Да си призная съм изненадан от подобно посрещане, дано това да е пример и за останалите агитки.

12

Путев

преди 10 години

Канарчетата маат морни маанета на Мустака и на Пеевски.

11

Майничка

преди 10 години

До АнонименМного фенове на Ботев протестират срещу правителството. Не си ги видял, защото протест срещу правителството няма нищо общо с клубната принадлежност на който и да било. И ако визираш, че Ботев има нещо общо с ДПС ще те попитам нещо. Как така КТБ АД и в частност Цветан Василев спечелиха най-големите си активи през управлението на ГЕРБ?

fallback