13

Денислав

преди 10 години

Браво на момчета. Браво и на техните фенове. Да си призная съм изненадан от подобно посрещане, дано това да е пример и за останалите агитки.

12

Путев

преди 10 години

Канарчетата маат морни маанета на Мустака и на Пеевски.

11

Майничка

преди 10 години

До АнонименМного фенове на Ботев протестират срещу правителството. Не си ги видял, защото протест срещу правителството няма нищо общо с клубната принадлежност на който и да било. И ако визираш, че Ботев има нещо общо с ДПС ще те попитам нещо. Как така КТБ АД и в частност Цветан Василев спечелиха най-големите си активи през управлението на ГЕРБ?

10

папагал

преди 10 години

Оскубаха перата на папагалите :)

9

Анонимен

преди 10 години

Левски - шампион! Започва безпощадното отмъщение на Левски! Само Левски!

8

Анонимен

преди 10 години

Браво на Ботев! Браво на най -добрата агитка в България. Не съм фен на Ботев, но те направиха един истински подвиг, а агитката им е най - добрата. Поздравления!

7

се

преди 10 години

До 4.много са изспускаш бре.купи си памперси.провинциалните отбори само попълват лигатабез уефски и цска няма бъдеще

6

BOTEVIST DO GROB

преди 10 години

TOVA SA MOITE KANARI, MOITE HORA, MOIA OTBOR......GORDEIA SE S VAS !!ZAEDNO DORI PREZ ADA, NIE SHTE GO SLEDVAME!!!!!!P.S. NE SUM V BG V MOMENTA I NQMAM KIRILICA,IZVINETE ME.

5

Йово

преди 10 години

Отборът се справи добре, да не се забравя, че Ботев (ПД) разбра, че ще участва в Лига Европа 1 седмица преди началото на кампанията. Без подготовка и без селекция за Евро турнир отборът се справи добре без загубен мач и само 1 опуснат гол за 6 мача. БРАВО.

4

.

преди 10 години

Страхотен мач изнесоха Ботев Пловдив , от малък съм от Левски , но когато не само Левски,но и ЦСКА не стават за нищо , то може само да ме радват успехите на Лудогорец и Ботев , снощи само не се напиках от кеф , страхотен отбор ! БРАВО !

3

selko

преди 10 години

Канарчетата ги изядоха.Анти футбол с този треньор.И те като Литекс,Лудогорец ,Берое са до тук.Нямат манталитет.

2

Анонимен

преди 10 години

Станимир Стоилов е най-доказалият се клубен треньор в европейските футболни турнири за годините на прехода, когато се видя кой кой е без маски и без грим. Дано по-дълго остане в "Ботев" и да радва феновете.

1

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

,,КАНАРЧЕТАТА,, ИГРАХА КАТО ,,ЯСТРЕБИ........