fallback

"Резултатът от днешния вот е разочароващ, не успяхме да победим ГЕРБ на тези избори, но това не е последната битка, която водим", коментира пред журналисти Сергей Станишев.
Oще по темата


Той отбеляза, че е много важно да се направи анализ на резултатите от тези евроизбори, тъй като ситуацията наподобявала случилото се през 2017 година, когато всички очаквали БСП да спечелят изборите, предава Bulgaria ON AIR.

"Това обаче така и не се случи, а причината така и не бе изяснена. Няколко фактора изиграха своята роля за загубата ни днес. По време на предизборната кампания пропиляхме много време с вътрешни разправии. Вместо да се борим за разширяване на влиянието си, ние делихме твърдите избиратели на БСП", отбеляза Станишев.

По думите му опозицията е пропуснала възможността да говори смислено и да отправи посланията си, както по време на парламентарния контрол, така и на парламентарните дебати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

ХМ

преди 4 години

Имаше един, единствен, безкористен политик в тази партия, а май в цялата държава - Жан Виденов. Но го съсипахте политически, даже в историята ще остане и израза "Виденова зима". Да сте чули друг бивш или настоящ политик да не е бизнесмен, консултант и т.н. и да не цоца парички от всякъде, освен него.П.С. не съм симпатизант на БСП, БКП и т.н., даже ги ненавиждам, но ..., като се сетиш за Костов, Муравей и др. ..., излиза че всички са БКП-та, партизани и/или техни отрочета. Бог да пази България !

46

до гледна точка

преди 4 години

Кое му е модерното на Станишев-подкрепата на дженжерската конвенция или целувката на турчина или това че беше свел подкреюата на БСП почти до нула?Този човек роден със златна лъжичка в устата и хам хабер си няма как живее обикновенния българин,и да защитава интересите му.

45

до 37

преди 4 години

От кога господа гербери започнахте да хвалите и подкрепяте Станишев и защо?Този некадърник съсипа БСП,отблъсна голяма част от избирателите и затова мноооого ви хареса,нали?Нямате интерес Нинова да е начело,защото се бори за справедливост и увеличи електората си.Вота беше решен с вкарването в листата на Станишев,чрез вътрешни предатели.Още тогаба Борисов е потривал доволно ръце,знаеики,че което не се купува с малко пари се купува с много.

fallback