47

ХМ

преди 4 години

Имаше един, единствен, безкористен политик в тази партия, а май в цялата държава - Жан Виденов. Но го съсипахте политически, даже в историята ще остане и израза "Виденова зима". Да сте чули друг бивш или настоящ политик да не е бизнесмен, консултант и т.н. и да не цоца парички от всякъде, освен него.П.С. не съм симпатизант на БСП, БКП и т.н., даже ги ненавиждам, но ..., като се сетиш за Костов, Муравей и др. ..., излиза че всички са БКП-та, партизани и/или техни отрочета. Бог да пази България !

46

до гледна точка

преди 4 години

Кое му е модерното на Станишев-подкрепата на дженжерската конвенция или целувката на турчина или това че беше свел подкреюата на БСП почти до нула?Този човек роден със златна лъжичка в устата и хам хабер си няма как живее обикновенния българин,и да защитава интересите му.

45

до 37

преди 4 години

От кога господа гербери започнахте да хвалите и подкрепяте Станишев и защо?Този некадърник съсипа БСП,отблъсна голяма част от избирателите и затова мноооого ви хареса,нали?Нямате интерес Нинова да е начело,защото се бори за справедливост и увеличи електората си.Вота беше решен с вкарването в листата на Станишев,чрез вътрешни предатели.Още тогаба Борисов е потривал доволно ръце,знаеики,че което не се купува с малко пари се купува с много.

44

anonimen

преди 4 години

Битката ви е само как да забогатеете и крадете още повече.Всички сте Негодници и лъжци.Аз повече НЕ гласувам за алчните ви ***.

43

Анонимен

преди 4 години

Десен п а р а з и т върху лява идея - това е станишеф! Този предател не разбра, че твърдият му електорат е едно кошле, благодарение на дясната му антисоциална политика. 10%, Орешарски, Пеевски,... Този позьор се интересува само от личното си проспериране и е готов на съюз с дявола, за да го постигне!

42

Многуми Сейбе

преди 4 години

Някой може ли да каже Сергея има ли трудов стаж , цял живот на цукалката

41

Шопо

преди 4 години

Викаш да продължаваме да ви храним и поим ,ч вие да ни разказвате Шехерезада ???

40

socialenv

преди 4 години

Когато Народът е отвратен от Борисов и Цветанов и не гласува, тогава ПП ГЕРП печели, благодарение на Държавата и Общинската администрации, които са ПП ГЕРП. От страх да не ги изгонят, защото са неграмотни Калинки и Калинчовци.

39

sofeto

преди 4 години

"но това не е последната битка, която водим. Напротив, тепърва предстоят".... този цитат на "съсела" подсказва че гаврата със почитателите на БСП-БКП ще продължи и занапред!

38

Анонимен

преди 4 години

"Пропиляхме много време с вътрешни разправии, отчете той"----Ако не се беше месил, можеше и БСП и да успее. Хората смятата, че си предател на БЪЛГАРСКАТА кауза, за сметка на емигранти, *** и всякакви подобни!Пишеш се социалист, а си забравил какви са приоритетите на социализма - политическа защита на работниците! А ти, в момента, участваш в ограбването на работещите, за да подпомогнеш глобалната миграция, смяната на половете, краденето на деца и др. подобни!Марш в блатото!

37

Анонимен

преди 4 години

Гергов го уреди с пост,но бсп отива на кино.

36

Анонимен

преди 4 години

Този е един от проблемите не само на БСП , но и на България

35

Кармен Младенова

преди 4 години

Битката за кокала продължава

34

Анонимен

преди 4 години

Всъщност това е виновника за провала на БСП.След като анализа му и сега не обхвана , че именно той и вътрешни предатели осуетиха алтернативата , за да може той да седи в ЕП , независимо от всичко.БСП трябва да се изчисти от олигарси и предатели , за да стане алтернатива .

33

Честито Сергей!

преди 4 години

От тези две, зли жени,само ти спечели!И дано да ти е за урок,повече да не настъпваш по-пътя си отровна змия или срещаш незадоволена жена?!?Приликите и разликите с твоите партийни дружки /Нинова и Йончева/ са случайни,а резултатите очевадни?!?

32

Анонимен

преди 4 години

Този какво се вре и мота из страната?! Да си стои на езерото пред замъка си в Швейцария и да не замръсява въздуха тук!

31

Анонимен

преди 4 години

Сергей е класи над Нинова и Йончева. То от две изтрещели жени друго не може да се очаква... дори става още по-симпатичен като би шута на Йончев

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"На тези избори всички загубихте. Загубихте българските гласоподаватели."Говори за сбее си! Аз имам рода в ЕП, така че аз съм на печалбичка ;)

29

Гледна точка

преди 4 години

Ми да ви кажа той Станишев не е много виновен.Начина на водене на политика на *** и Йончева сам по себе беше отрицателен. Това ви е проблема, че нямате реална идея как да се развива България в ЕС! Светът се променя и левицата трябваше да стане модерна. Вместо това тя се *** в неверна - отричаща и мразеща и себе си.

28

Анонимен

преди 4 години

Всичко, което Нинова направи Сергей го срина! С помощта на Гергов и групата на динозаврите! Ако не се изчистят, ще изгубят не само симпатизанти, но и членска маса!