Снимка: Булфото, архив
fallback

Волен Сидеров направи равносметка на изминалата година, като според него влизането в управлението на НФСБ и ВМРО в най-високите постове - вицепремиерските, е донесло повече негативи, отколкото позитиви.

"През цялото време повтарях и насочвах погледа към важните неща, съществените сфери, а те го приемаха като лично заяждане. Нямам нито желанието, нито енергията, нито съм на годините да се заяждам лично с някого.

Oще по темата
Единственият смисъл в тези критики е да се насочи тази енергия, защото загубим ли я, ще загубим въобще възможността патриотичен, националистически вот да бъде добър и успешен в България. А в Европа той идва на дневен ред", коментира Сидеров пред партийната си телевизия Алфа, цитиран от Фокус.

По повод предстоящите евроизбори, Сидеров отбеляза: "Месеци наред говоря на коалиционен съвет, че общ добър резултат би запазил управляващата коалиция. До момента нямам това разбиране да ми се каже: "Да, така е" и да действаме".

"От коалиционните партньори, доколкото чувам нямат желание да са с мен на евроизборите, но това го чувам като слухове, официален отговор нямам", допълни Сидеров.

"Колкото до ГЕРБ в момента тяхното виждане е да бият БСП като резултат. Това им е максимумът на хоризонта. Патриотите не са важни. Сигурно от тяхна гледна точка егоистично това е правилно. Но би трябвало да имат по-стратегически поглед. Ние нямаме достатъчно време да решим каква точно Европа ще правим и от там дали България ще е държава или просто територия", коментира още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

92

Болшевишки червен те

преди 5 години

Kalina Androlova_Съвсем сериозно, но едно правителство на БСП би изглеждало така: Атанас Зафиров - военен министър, Кирил Добрев - вътрешен министър, Крум Зарков (или Деница Златева) - външен министър, Драгомир Стойнев Уестингхауса - енергиен министър, Александър Симов министър на журналистиката, Георги Свиленски министър на комуникациите с президентското легло и т.н. Останалите министри ще бъдат от НДСВ понеже партията няма повече ресурс. Чудя се Корнелия как ще се върне след Евроизборите в парламента?! И ретроградната й телевизия няма да я спаси.

91

бай ганю

преди 5 години

а колко на сериозно прие съветите им да се подложиш на лечение?качеството ти позволява единственно да бъдеш единственно падар на лозе за всичко друго си срам за тази нацияа броят гласували за теб избиратели доказва колко психично болни на твоето ниво са в БГ освен да лаят като бясни *** от тази партия не са довели с нищо добро за страната ни

90

Анонимен

преди 5 години

Преди да влязат във властта трябва да си декларират и килотрамихе.Като ги гледам бая са се Ояли господата

fallback