92

Болшевишки червен те

преди 5 години

Kalina Androlova_Съвсем сериозно, но едно правителство на БСП би изглеждало така: Атанас Зафиров - военен министър, Кирил Добрев - вътрешен министър, Крум Зарков (или Деница Златева) - външен министър, Драгомир Стойнев Уестингхауса - енергиен министър, Александър Симов министър на журналистиката, Георги Свиленски министър на комуникациите с президентското легло и т.н. Останалите министри ще бъдат от НДСВ понеже партията няма повече ресурс. Чудя се Корнелия как ще се върне след Евроизборите в парламента?! И ретроградната й телевизия няма да я спаси.

91

бай ганю

преди 5 години

а колко на сериозно прие съветите им да се подложиш на лечение?качеството ти позволява единственно да бъдеш единственно падар на лозе за всичко друго си срам за тази нацияа броят гласували за теб избиратели доказва колко психично болни на твоето ниво са в БГ освен да лаят като бясни *** от тази партия не са довели с нищо добро за страната ни

90

Анонимен

преди 5 години

Преди да влязат във властта трябва да си декларират и килотрамихе.Като ги гледам бая са се Ояли господата

89

Д-р ПСИХО

преди 5 години

Волен ,изпили си хапчетата???? Да не ги забравяш че положението пак ще се влоши!!!!!!!!!!!!!!

88

анонимен

преди 5 години

Изобщо.Не ни интересуват "мислите" Ти и констатациите Ти Волене! Искаме вече само едно нещо! ДА СИ ХОДИТЕ СЛЕД НОВА ГОДИНА ВСИЧКИ ДО ЕДИН! Аман от пазарлъците ви.За постове в държавата И за пари и служби! Втръснахте ни вече бе човек! И Борисов и всички вие! Едно и също! Стига вече! Вървете си! Ще дадем на друг доверието си! Бита карта сте вече вие! Стига "управление" На инат! И на всяка цена!

87

1

преди 5 години

До Как Сийка,сийчее,а другия "политик"менелай-балевски,не се ли снима само в своята си телевизийка

86

Как Сийка

преди 5 години

Ха,най-сетне се усети !Че кой ще те иска теб ?!Освен да се снимаш в телевизията си за друго ставаш ли ?!

85

TheCrow

преди 5 години

За тях може да е донесло негативи, за народа донесе ползи! Доказа се, че не са никакви патриоти, а самозванци провъзгласили се за такива и успели да заблудят една част от народа!

84

Анонимен

преди 5 години

На евро изборите не ги жалете родните политици, всички които са послушни ще влязат в мечтаната евро ко./чинка .Ще има големи заплати , секретари/ки, ще си правят почивки от джоба на европейските граждани от всички страни. ЕС е същото каквото беше СССР. Герб са БКП/БСП ,ОП са римейк на СДС .ПАТРИОТИ НЯМАМЕ ,ДЕМОКРАТИ СЪЩО ЩОТО ВСИЧКИ СА ОТ С./.И./ К ,МУ/ЛТИ ГРУП И СЕ ПОЗНАВАТ ! Търпи народе палачите си и гледай и мечтай за светлото европейско бъдеще!УРААААААААА

83

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 88: А всъщност има скрита коалиция между ГЕРБ и ДПС. Винаги, когато се гласува бюджета (с който гербаджиите скриват два милиарда, които вместо за инвестиции отиват за безконтролно харчене) ДПС гласуват "ЗА". Все нещо трябва да остава и за тях.

82

Анонимен

преди 5 години

По-добре патриотите да са коалиция на герберите,отколкото някой друг.

81

ognyanz

преди 5 години

Интересна ми е мотивацията на ГЕРБ за евроизборите: обязателно трябва да имат поне един депутат повече от БСП. И това е политическият хоризонт на Бойко и цялата гербаджийска дружинка, която се е окопала във властта.

80

Анонимен

преди 5 години

Доньо Донев ряпа да яде тези са шедьовър!

79

Анонимен

преди 5 години

TRI NISH...STVA I NISHTO POVECE

78

Анонимен

преди 5 години

Тримата от "запаса"! А дали са съботяни?

77

Анонимен

преди 5 години

Егати и ,,националиститите'',уж националисти,а пък тръгнали да се борят за заплата от ЕП/интернационалистите/,пълни смешници са всички.Ако имаха и капка национално достоинство,биха напуснали политиката веднага,и на момента.Или още по добре държавата.

76

Харпунджията

преди 5 години

Хубава снимка са им направили фотаджиите.Направо като карикатура на героите на Доньо Донев.Всичко е ясно около тях,само едно не е . Кой е най-умният от ,,тримата''?

75

айде у лево

преди 5 години

Атака е шпионина на Русия в патриотичния фронт.Вярно известен и наблюдаван, но шпионин с достъп.Като цяло са вредни.

74

Анонимен

преди 5 години

РУСОФИЛСКИ ***, СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!

73

Анонимен

преди 5 години

Политически клоун!