Снимка: Булфото, архив


Лидерите на "Обединени патриоти" да си говорят заедно на една маса, а не през медиите. Срещите да бъдат по-чести и да бъде намерен нормален тон на разговор. За това се обяви депутатът от "Обединени патриоти" Красимир Богданов в студиото на Bulgaria ON AIR.

"Би било неприятно, ако последват нови непремерени изказвания и скандали", заяви той и поиска да бъде изяснена в по-кратки срокове позицията на ОП за явяване на евроизборите.

"Не мисля, че е добър сигнал към нашите симпатизанти, ако започнем да се делим сега. Надявам се разумът да надделее и да продължим напред. Евроизборите могат да бъдат онзи лакмус, който да покаже дали това управление има смисъл да продължи своето съществуване", обясни Богданов.

Марияна Николова от НФСБ се закле като вицепремиер на страната, а Богданов не вижда логика в предложението на Волен Сидеров да не бъде избиран наследник на подалия оставка Валери Симеонов. Той не намира и основания за исканата от лидера на "Атака" оставка на военния министър Красимир Каракачанов.

"Нелогично изглежда НФСБ да остане без свой представител там. Няма никаква обективна причина Красимир Каракачанов да подава оставка", подчерта депутатът от ОП в предаването "Денят ON AIR".

Красимир Богданов добави, че се е запознал с бографията на Марияна Николова и е останал с впечатление, че тя има качества да заема този пост в държавата. И отбеляза, че е нормално да има известен толеранс от време, в който тя да може да проведе съответните срещи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase