Снимка: Facebook
fallback

Столичната полиция е арестувала 30-годишен мъж за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина, съобщи "24 часа", позовавайки се на анонимни източници.

За задържания няма да се съобщават подробности, докато не стане готова важна експертиза, която да докаже безспорно, че той е удушил момичето, казват разследващи, цитирани от вестника.

Днес се очаква задържаният да мине на детектор на лъжата, а по-късно прокурор да прецени дали да повдигне обвинение.

Oще по темата

Вестникът цитира и бащата на Яна, който разговарял с вътрешния министър. Цветанов му казал, че „МВР работи денонощно, вече стесняват кръга около убиеца и до няколко дни ще го хванат".

По-късно през деня стана ясно, че вече има задържан, бащата обаче не знаеше, пише „24 часа”.

Яна Кръстева беше открита мъртва на 10 юли в Борисовата градина между заведението „Маймунарника” и БНР. Аутопсията показа, че 28-годишното момиче е било удушено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

128

Анонимен

преди 12 години

dnes.dir.bg/news/ubiystvo-borisovata-gradina-jana-krasteva-9111475?nt=13Ето снимка на убиеца /предполагаемия/.Дано си свършат работата!

127

Охранител

преди 12 години

Вижте сега, много тъпикоментари има тука - политизирани, социализирани и т.н., но истината е една...просто законите в България са само на книга и се нагаждат според човека, който ги е сгазил, т.е. не са принципни...има много вратички...и още нещо...не, че са чак толкова лоши, много даже са по-добри и от тези в ЕС, но просто въобще не се прилагат...Ето защо дори и западноевропеец, живял повече от месец в България се побългарява и започва да не му пука...у нас е просто слободия...

126

Дочнева

преди 12 години

до #124 Коментара е неуместен, както и липсата на адекватен поглед върху посещаемостта на парковете в София. Но субективни и недообмислени изказвания бол...

fallback