Тони Мамата е най-довереният човек на Златко Баретата Снимка: Булфото
fallback

39-годишният Антон Савов по прякор Тони Мамата се предал сам в полицията, съобщиха от МВР. Той се смята за един от най-приближените на Златомир Иванов – Златко Баретата, обвинен като ръководител на престъпна група за разпространение на наркотици.

Савов беше обявен за общонационално издирване на 4 февруари 2009 г. в качеството на обвиняем във връзка с организиране и ръководене на въоръжена престъпна група.

Той се явил днес следобед пред сградата на Главна дирекция “Криминална полиция”..

Oще по темата

Тони Мамата бил въведен от служители на дирекцията в сградата и предаден на водещия разследващ полицай по досъдебното производство. 


Довереният човек на Баретата има регистрации за извършени тежки криминални престъпления на територията на София и в страната.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 13 години

На Тони Мамата, да му е... мамата.

42

????

преди 13 години

И аз недоумявам как може да кажете, че златко бил пич и да му желаете всичко ок с процеса...баси *** сте...всеки втори ЗНАЕ, не подозира и е чувал, ЗНАЕ кой е той и коя е "фирмата" и какво прави "фирмата"...баси *** сте!

41

Анонимен

преди 13 години

престанете да съдите и да обвинявате хората не видях някой от вас да пише че е прокурор или съдия.всеки има право да си избира по какъв начин да си живее живота.както виждате си носят последствията.и като кажете те правят децатани наркомани ,ако децата не искат няма да взимат няма някои да им го сложи насила в устата.

fallback