Снимка: МВР
fallback

Събрани са допълнителни доказателства за участие на групата на „Килърите” в поръчкови убийства, съобщиха от МВР.

Днес при операцията – повторение на акцията от 23 юли, повторно бяха арестувани Васил Костов – Васко Кеца и Янко Попов – Туцо, който беше обвинен като поръчител на покушението срещу Юри Галев.

Oще по темата
20 юни 2010 10:21
535

Васко Кеца е задържан в къщата на полицая от Червен Бряг Тодор Тошев, който беше заловен при първата фаза от операцията и който беше уличен в лихварство.

Янко Попов и други двама са задържани за това, че са укривали физическите убийци на бизнесмена Румен Рачев.

Покушението срещу него беше извършено на 3 юли 2009 година в Шумен.

Тримата са укривали убийците в хижа близо до село Говедарци. Те са били забелязани в райони преди и след датата на убийството, уточняват от МВР.

Туцо е осигурявал транспортирането им и е доставял храна. Процесуално-следствените действия продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

gabi

преди 13 години

Добре говорите за килърите,но защо не кажете някоя дума и за БГ-депутатите, които нарушават закона?Не смятам,че само тя е корумпираното лице на ГЕРБ.Защо мълчите за Емил Димитров - Емо Ротман- са? Преди няколко години той участвува в аферата с купените 12 дка имот в София беше втори купу- вач с подправен подпис на кмета Борисов. Кметът искаше да вкара участниците в затвора,но след то- ва аферата неочаквано се прикри и никой,вкл. и Борисов, не говори за нея. Е.Димитров заедно с пър- вия си братовчед Емил замениха 900 дка пущинаци с масивна гора в етрополско и тази гора сега се сече за снабдяване на дървопреработваия завод в Етрополе.Само че тази фирма не се води на двамата Еми-ловци, а на майката на депутата Елеонора и бащата на другия Емил Радослав.Същият депутат придо- би чрез замени земя по черноморието.Етрополци предпочитат да мълчат за неговите подвизи,защото е в ловната дружина на Г.Първанов,заедно със Стоичков и Златев. Като зам.шеф на комисията по земеде-лие уреди обл.управител на Бургас да узакони незаконния му имот след датата на изтичане на срока за вписване на придобити чрез замени имоти.Пак той се опита чрез Земеделската комисия да удължи сро- ка на ловуване.Същият два месеца осъствува от парламента,но неизвесно как отсъствия за този период НЯМА! Борисов си мълчи,очевидно в името на топлите връзки с президента братът на първия му братовчед е ген.Д.Димитров шеф на НСО на Първанов, така че в ход е операция Свински черва.

31

Киро

преди 13 години

Рекордна безработица,рекордни нива на лошите кредити,спад на доходите,намалят се парите за образование,здравеопазване и т.н.Но Бойко,Цецо давайте напред,аз не искам да ям,децата вече и те не искат,цялото ми семейство тръпнем в о(Ч)акване на още статии как сте хванали някъв селски лихвар,съда го е пуснал,вие пак сте го хванали,съда пак го е пуснал..........и чий *** ще наритате пак на следващите избори..............май тоя път ще са вашите

30

До 14

преди 13 години

Май ти ставаш за смях с този коментар

fallback