32

gabi

преди 13 години

Добре говорите за килърите,но защо не кажете някоя дума и за БГ-депутатите, които нарушават закона?Не смятам,че само тя е корумпираното лице на ГЕРБ.Защо мълчите за Емил Димитров - Емо Ротман- са? Преди няколко години той участвува в аферата с купените 12 дка имот в София беше втори купу- вач с подправен подпис на кмета Борисов. Кметът искаше да вкара участниците в затвора,но след то- ва аферата неочаквано се прикри и никой,вкл. и Борисов, не говори за нея. Е.Димитров заедно с пър- вия си братовчед Емил замениха 900 дка пущинаци с масивна гора в етрополско и тази гора сега се сече за снабдяване на дървопреработваия завод в Етрополе.Само че тази фирма не се води на двамата Еми-ловци, а на майката на депутата Елеонора и бащата на другия Емил Радослав.Същият депутат придо- би чрез замени земя по черноморието.Етрополци предпочитат да мълчат за неговите подвизи,защото е в ловната дружина на Г.Първанов,заедно със Стоичков и Златев. Като зам.шеф на комисията по земеде-лие уреди обл.управител на Бургас да узакони незаконния му имот след датата на изтичане на срока за вписване на придобити чрез замени имоти.Пак той се опита чрез Земеделската комисия да удължи сро- ка на ловуване.Същият два месеца осъствува от парламента,но неизвесно как отсъствия за този период НЯМА! Борисов си мълчи,очевидно в името на топлите връзки с президента братът на първия му братовчед е ген.Д.Димитров шеф на НСО на Първанов, така че в ход е операция Свински черва.

31

Киро

преди 13 години

Рекордна безработица,рекордни нива на лошите кредити,спад на доходите,намалят се парите за образование,здравеопазване и т.н.Но Бойко,Цецо давайте напред,аз не искам да ям,децата вече и те не искат,цялото ми семейство тръпнем в о(Ч)акване на още статии как сте хванали някъв селски лихвар,съда го е пуснал,вие пак сте го хванали,съда пак го е пуснал..........и чий *** ще наритате пак на следващите избори..............май тоя път ще са вашите

30

До 14

преди 13 години

Май ти ставаш за смях с този коментар

29

кочо

преди 13 години

ОЩЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ,МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ,БАСИ НАГЛИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ И ОТ КЪДЕ ГИ СЪБРАХТЕ БЕ ,от ЕКОПАК ли

28

хунвейбин

преди 13 години

ттянанмън за вас...скоро.....като стане петолъчката първа икономическа сила и реставрират..соца.. ще видим къде ще бягате......негодни мързеливи драскачи...

27

Граждзанин за ЕРБ

преди 13 години

... о-о-о писна ми от сеири. отначало беше интересно като ги хващаха. после спрях да се интересувам от пиар акциите на Цецо - широко отразени от угодническата преса. сега искам хляб - неща зрелища вече...

26

Анонимен

преди 13 години

Като са решили ,че са тези ще ги гонят докрай. Аман от умни ченгета.Що не ги събрахте тези доказателства преди 1 седмица бе умници.Или трудно четете и бавно загрявате,че ви трябва и време да осъзнаете написаното.

25

Анонимен

преди 13 години

Така като гледам новите "доказателства ", този път ще ги пуснат още по-бързо.Това че са били на някаква хижа на 400 км от мястото убийството е наистина желязна улика.Но трябва да се проверят и другите хижи в дните около убийството дали и там е не имало туристи .

24

ФЕНОМЕН

преди 13 години

Гъмжи от престъпност и арести, а няма осъдени?

23

ТИП-ТОП

преди 13 години

Следващият път за да няма проблеми престъпниците да оставят ксерокскопие от лична карта(така както се прави в банките) и биологичен материал (може храчка и поне 2 косъма) на местопръстъплението.

22

t66

преди 13 години

Мотивите на съда при освобождовонето предния път са публикувани и са общодостъпни.Ако някой от вас си беше направил труда да ги прочете половинато коментари нямаше да ги има. "Доказателствата" на полицията са на принципа ЕЖК - една жена каза.... Не казвам, че и съдиите са цвете...но...Не говорете наизуст, направете си труда да попрочетете първо това-онова.

21

sweden

преди 13 години

da gi pusnat tiya da izbiyat CAR KIRO I SEMEYSTVOTO MU

20

dedo

преди 13 години

Дори с труп в ръцете да ги хванат, на съда всичко му е ясно, да влезе убития... :)

19

ТОВА Е

преди 13 години

17добавен от: anonimen преди 1 часи с доказателства или без отново ще ги пуснат, защото с това изместват вниманието на хората от останалите проблеми, които са много по важни!

18

тео

преди 13 години

съдиите са по-скоро адвокати - защитават тезата ,че мафия няма - кой ли е клиента им? Явно той е напълно съгласен с тях. Е няма да се върна при тоя *** (обрулен) народ. Няма

17

Веселин Маринов

преди 13 години

Ако някой вярата убиваи престъпниците сам прикрива,ако някой пред лъжата лази -нашата полиция е тази.Хора, подарете нещо,хора, подкупете ни добре!Че сал една паница лещае заплатата ни в МВР!Хора, имайте търпение,хора, запомнете го добре ако жертва сте на престъпление,не разчитайте на МВР.

16

ОБЛИТЪРЕЙТ

преди 13 години

БРАВО ЦЕЦО! Нека червените свинки пищят.Свърши се с тяхното мръсно царуване. По минусите ще разбера колко щатни писачи имат в сайта!

15

anonimen

преди 13 години

и с доказателства или без отново ще ги пуснат, защото с това изместват вниманието на хората от останалите проблеми, които са много по важни!

14

киро

преди 13 години

Глупости. Кривото колело и в правия път криво върви . МВР-то ни не става за работа. Не може да не се намери поне един съдия дето да му хареса на Цецо. Парлами са тези операции.

13

Анонимен

преди 13 години

най ме кефят бойкогъзоблизците, които, когато почнат да издишат и да се излагат по всички линии вземат та си съчинят някакви случки, и почнат да ги осъждат и сочат с пръст....нещо да е станало?ама вие вече лепите етикетите....ако има нещо ясно - това е че имаме полиция за телевизионна употреба, и все повече ставаме за смях на света с тая простотия....