Борислав Гуцанов. Снимка: БГНЕС
fallback

Председателят на Общинския съвет във Варна Борислав Гуцанов, който бе арестуван при акция “Медузите”, е на преглед в МБАЛ “Св. Анна”.

Гуцанов е потърсил медицинска помощ заради обострило се белодробно заболяване, потвърдиха близки до семейството.

Oще по темата
Адвокатите на Гуцанов настояват той да бъде приет в здравно заведение за лечение.

Преди седмица Варненският окръжен съд определи най-тежката мярка "задържане под стража" за двама от задържаните при операция "Медузите" във Варна – Борислав Гуцанов и Даниел Славов – Дидо Дънката.

Двамата, заедно с Пенчо Пенчев и Йоанна Иванова, са обвинени, че от 2003 до 2007 година са участвали в престъпна група, сключвала неизгодни сделки за автобуси на градския транспорт във Варна.

Според разследващите чрез тях задържаните са отклонили средства за около 2 млн. евро и са съставяли документи с невярно съдържание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

Анонимен

преди 14 години

Д-р Лидия Петкова от МБАЛ "Св.Анна" казала, че Гуцанов има пневмония. Тя се лекувала за няколко дни, но можело да се наложи и за повече. Разбрахте ли сега? Ще го лекуват, докато се забрави в какво го обвиняват. Не знам дали "Петрол" ще издаде книга, но докторката може да напише дисертация "Още по въпроса за тежката заболеваемост на обвинените в корупционни сделки" Ще присъстваме на защитата!

108

до 100

преди 14 години

Или да се възхищавам на това че Гуцанов и компания, разпродадоха Морската градина, която не им е бащиния, а е собственост НА ВСИЧКИ ВАРНЕНЦИ, на дебеловратите мутри да я заградят и да я направят "частна собственост - достъп за простосмъртни ЗАБРАНЕН".Тази морска градина е собственост на ВАРНА льольо, т.е. НА НАС, НА ВСИЧКИ ВАРНЕНЦИ, а тия мизерници влязоха в управлението с по едни кирливи *** на насраните си ***, продадоха НАШАТА собственост и си сложиха парите в техния джоб.

107

до 100

преди 14 години

Уважаеми ***..рино, Ако този човек беше бизнесмен, който е развил някаква индустрия, произвежда НЕЩО, дава работа на НЯКОГО и за това има пари, аз съм последния дето ще каже нещо против него. Само дето това е ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, със заплата 1500 лв. Ти ми обясни сега от къде са му парите, ако не откраднати от ВСИЧКИ нас. И според, теб на това ли трябва да се възхищавам ? Как добре е КРАЛ от всички ни, включително и от теб, "варненецо" каращ по най-разбитите пътища в България ! Кавал !

fallback