109

Анонимен

преди 14 години

Д-р Лидия Петкова от МБАЛ "Св.Анна" казала, че Гуцанов има пневмония. Тя се лекувала за няколко дни, но можело да се наложи и за повече. Разбрахте ли сега? Ще го лекуват, докато се забрави в какво го обвиняват. Не знам дали "Петрол" ще издаде книга, но докторката може да напише дисертация "Още по въпроса за тежката заболеваемост на обвинените в корупционни сделки" Ще присъстваме на защитата!

108

до 100

преди 14 години

Или да се възхищавам на това че Гуцанов и компания, разпродадоха Морската градина, която не им е бащиния, а е собственост НА ВСИЧКИ ВАРНЕНЦИ, на дебеловратите мутри да я заградят и да я направят "частна собственост - достъп за простосмъртни ЗАБРАНЕН".Тази морска градина е собственост на ВАРНА льольо, т.е. НА НАС, НА ВСИЧКИ ВАРНЕНЦИ, а тия мизерници влязоха в управлението с по едни кирливи *** на насраните си ***, продадоха НАШАТА собственост и си сложиха парите в техния джоб.

107

до 100

преди 14 години

Уважаеми ***..рино, Ако този човек беше бизнесмен, който е развил някаква индустрия, произвежда НЕЩО, дава работа на НЯКОГО и за това има пари, аз съм последния дето ще каже нещо против него. Само дето това е ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, със заплата 1500 лв. Ти ми обясни сега от къде са му парите, ако не откраднати от ВСИЧКИ нас. И според, теб на това ли трябва да се възхищавам ? Как добре е КРАЛ от всички ни, включително и от теб, "варненецо" каращ по най-разбитите пътища в България ! Кавал !

106

Горски

преди 14 години

До Капитана.Прав си!!!! Време е!!!!И то крайно!!!А най добре е на конски вагони и предвождани резидента Гоце към Империятана злото на която бяха/и са/ готови да предадат БЪЛГАРИЯ.

105

Българин

преди 14 години

frognews.bg/

104

пешо екса

преди 14 години

Пиши на български,ако ти е трудно не се мъчи

103

Plamen

преди 14 години

na kakvo se otvoril be *** da krade li ,4e i az sam otvoren ama ne ot baba ty i dedo ty, toia e otworen 4e i ot teh ne go e sram!

102

Ганьо Голия

преди 14 години

Горкият червен болярин. Той се преуморил и поболял преданно служейки на народа. Изпратете го на почивка в Сочи.

101

пешо екса

преди 14 години

много кекава администрация имаме ,бе .много кекави хорица лапачи на държавна службичка са назначили ,тия не минават ли медицински прегледи като почват да работят на държавна работа,три дена навън и вече болни ,КЕКАВИТЕ И КРАДЛИВИТЕ НА ПОЛЕТО ДА КОПАТ С МОТИКИ ДА ЗАЯКНАТ И ДА СЕ КАЛЯТ

100

Ветеринар

преди 14 години

Горкото ***! Разболяло се! Ами приспете го да не се мъчи!

99

варненец

преди 14 години

еееей ама голяма завист тука в тези коментари,кво все гледате в купичката на хората,абе за това сме на този хал,всеки гледа чуждото,ами съумял човека да направи нещо,не е спал ,кой ви е виновен на вас бе мишовци че нямате,и все обвинявате,явно толкова сте се развили,или по скоро както масата от народа се задоволяват с това което имат и се тъпчи на едно място

98

Дончо

преди 14 години

Крадливата Гуцанка се разболя

97

VLaD

преди 14 години

Докато не опандизят кмета - изпълнител на *** няма да осъдят никого в тоя град.

96

Анонимен

преди 14 години

В белите държави на доктор, който с фалшива диагноза помогне на следствен, му се отнема правото да упражнява професията си. Защо и у нас не направят така?..

95

Анонимен

преди 14 години

KAK NQMA DA SE RAZBOLEE CHOVEKA KATO V PANDELATA NQMA KAKVO DA OTKRADNE.

94

тони чистача

преди 14 години

ЦЕЦО ПОДАЙ ОСТАВКАТА ЧОВЕК СТИГА С ТЕЗИ ДИМКИ .АКЪЛ ОТ МЕН ПОЧВАЙ АДВОКАТИТЕ БЕЗ КОМПРОМИС НА СТАДИОНА ЧОВЕК И ТОГАВА МАЖЕ ДА ПЕЧЕЛИШ ДЕЛА. ТОВА Е БЕЗ ПАРИ ПОМИСЛИ

93

контрата

преди 14 години

Ти съдия ли си да кажеш, че този е крал? Защо не си зададеш най - простичкия въпрос, къде са дремуцали ченгетата от икономическа полиция и от БОП при тогавашната РДВР Варна за периода 2003-2007г.? Аджаба сегашния шеф на ОДП Варна на каква длъжност е бил? Дали не е работил в една от тези служби? Защо тогава не е направено нищо, а сега много приказва пред медиите? Дали не е възпитаник на военноморското училище?

92

варната

преди 14 години

лъжа - един авер от охраната ( мой комши ) ми каза че въпросния мазник въобще не изглежда болен. Адвокатски трик !

91

аз

преди 14 години

Жалки сте с тези мнения.

90

do 82

преди 14 години

Dnes vsichki komunisti sa komandirovani vav foruma na varnenskija vestnik "Narodno delo",tam glaven redaktor e saprugata na Guzanov, Monika Guzanova..tam ,vav foruma 99,99 % sa vav zashtita na "gorkija nevinen" saprug !!