Снимка: Булфото
fallback

Прокуратурата повдигна обвинения на депутатите Гюнай Сефер и Митхат Табаков за документна измама.
 
По данни на държавното обвинение от 16 октомври до 28 ноември 2006 година в град Дулово двамата, заедно с Росица Милчева, са присвоили над 370 хиляди от "Публични инвестиционни проекти" ЕАД. Използвали са документи с невярно съдържание.

На Митхат Табаков е повдигнато обвинение и за още една документна измама. При нея са взети близо 357 хил. лв. в периода от 1 ноември до 6 декември 2005 година.

Oще по темата

Като съучастници прокуратурата посочва Зекир Дьонмез и отново Росица Милчева. В този случай също са използвани документи с невярно съдържание и парите отново са от "Публични инвестиционни проекти" ЕАД.

От измамите са се облагодетелствали фирмите "Булмекс" на Зекир Дьонмез и "Гелиг" на Гюнай Сефер, а Митхат Табаков и Росица Милчева са им предоставили тази възможност, смята обвинението.

Сефер и Табаков са с мярка за неотклонение "подписка" и ограничение да напускат страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

анонимен

преди 14 години

гюнай сефер източва болница дулово .привеждат му пари от болницата в големи размери.въпреки това вболницата няма парно.жената на табаков проси пари от болницата където се води на работа само по документи,а всъшност не идва на работа.явно са им блокирани сметките.около600хиляди е источил сефер за нафта.

71

colobur

преди 14 години

НА 3-МОРЕТА ГРАНИЦИ ЩЕ МИЕМ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗЕМЕН РАЙ,ТРИЦВЕТНО ЗНАМЕ ГОРДО ЩЕ РАЗВЕЕМ,НА ХАОСА ЩЕ СЛОЖИМ КРАЙ!ЩЕ РАЗРУШИМ И ВСИЧКО ГНИЛО,А МРЪСНОТО ЩЕ ИЗПЕРЕМ,ЩЕ ВЪЗРОДИМ ЕДНО СВЕТИЛО,ПРЕД НИЩО НЯМА ДА СЕ СПРЕМ!НАПРЕД,НАПРЕД-ЖИВОТА Е СРАЖЕНИЕ,НАПРЕД И ПРЪВ ТИ ВИНАГИ БЪДИ,НАПРЕД,НАПРЕД ДОРИ КЪМ ПОРАЖЕНИЕ,АКО ЩЕ ПАДНЕШ ТИ ПЪВ ПАДНИ!!!

70

Кирил Софийски

преди 14 години

И какво от това?!?! С този независим съд и прокуратура,от това ,че са обвиняеми нищо не следва! В България поне за сега има отказ на правосъдие!В името на какво ?!?! Вдеки сам може да си отговори.

fallback