15

зоя

преди 13 години

Радвам се , че в България има все още силни жени, които не могат да се заравят главите в пясъка.Но жалко за мъжете, които соц.възпитанието ги направи подлизурковци.Да не говорим, че в ГЕРБ има два вида-тези които искат повече да забогатеят без да ги пипат и такива които тепърва започват да работят в тази сфера.Затова мълчат, подчиняват се и превиват гръб.Браво на тях.

14

Орби

преди 13 години

Видимо жената няма комплекси и притеснения относно работата си.Така е преценила, така е постъпила. На някой може и да не му е харесало или да е развалила нечия "сделка", но изборът си е нейн. Със сигурност ще просъществува и без да е член на ГЕРБ.

13

nqkoi si

преди 13 години

Грешен отговор... Испанския пръч си взе квото му трябваеше, а той пък беше прислужник на Сокола, а на Бойко му порасна Работата след това (само той така си въобразява, иначе сигурно си е нюню :D ) и сега си играе на политик. Да ама това не е като каратето, да важи максимата "Рънътъ прай бурбътъ" "...и не става само с ядене, ... трябва и акъл!"

12

Пеликана Грую

преди 13 години

Споко, моме. Ако не стане като общински съветник, дедо Митю Пайньера ще те уреди с микрофон!

11

тома неверни

преди 13 години

цецо и боико,простете на момето,то не е ходило в казарма,откъде да знае,що е то желязна дисциплина бре??ми то ,току виж си обърсало нослето,без да ви се иска съгласието бре,ужас,анатемааа

10

ХАРЕМА

преди 13 години

ХАРЕМА НА БОЙКО СЕ ОПРАЗВА. СКОРО ХРАБРАТА МУТРА ЩЕ ОСТАНЕ САМ С ПОЖАРНИКАРСКИЯ МАРКУЧ В РЪКА И ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА ВЯРНА СЛУЖБА КАТО ПРИСЛУЖНИК НА ИСПАНСКИЯ ПРЪЧ

9

nqkoi si

преди 13 години

А дали цветарите са винаги прави? Не се ли показаха, че и те сса също толкова корумпирана партия пазеща олигарсите и малко по-висшите престъпници и махат всеки, който не е с тях? В случая не съм запознат за да твърдя, че тази мадама няма вина, но ако вината и е, че не си е мълчал за далаверите, които стават задкулисно, то тогава нека да има повече виновни като нея, че поне малко да знаем, как се правят милиард за 10 години в политиката, както М-р Кратуна направи, а неговата мадама му пази парич

8

Хахах

преди 13 години

Интересно защо ДнесБГ не са сложили по-добра снимка - знаем,че могат, а и мацката си заслужава.Заслужава по-две причини: Хубава е и е права. Гледах я по БТВ.Направи ми впечатление как водещите я говореха едновременно с нея и не позволиха да се чуе това, което казва. Мисля, че просто някой е поискал да я *, а тя се е опънала, поради което и се случва това, което й се случва.

7

ZEN

преди 13 години

Що не вземе да каже каква е далаврата в медия дето не е нагъ*ена на ББ, че да лъснат кви са ГЕРБ?

6

Анонимен

преди 13 години

Тоз който предава партията си той ще предава и избирателите си

5

Нели

преди 13 години

Поздравявям я за смелостта,честността и бирбеността й.За високоя й морал да се бори срещу безгъбначието и угодничеството на ония,които сме избрали да работят за хората,а не за партията си.

4

руми

преди 13 години

поредната жадна за внимание

3

Yes

преди 13 години

Става за чалга певица .

2

Анонимен

преди 13 години

На всякъде в нормалните държави щом те отлъчат от партията е да напуснеш поста който заемаш

1

Анонимен

преди 13 години

има хляб в таз мома