35

P.djuf

преди 13 години

Нищо ново.Помните ли едно време какво люспене беше в СДС.И вижте докъде я докараха.Натам се е запътил и герба.

34

Калин

преди 13 години

аз ли бъркам или един кмет, общински съветник трябва да работи в обществен интерес а не в партиен?

33

Аз

преди 13 години

"Със своите публични изяви Йордан Михтиев доказа, че работи срещу членовете и симпатизантите на ГЕРБ. Крайно обезпокоителен е фактът, че всички тези действия са породени в резултат на лични амбиции, продиктувани от користни цели", твърдят от местната структура на партията на премиера Бойко Борисов.Днес.бг, 12.05.2010Съпредседателката на групата на ГЕРБ в местния парламент в Пловдив Дани Каназирева е изключена от партията. Основната причина за отстраняването й от редиците на ГЕРБ е акцията, която тя предприесрещу увеличаването на капитала на държавата в МБАЛ Пловдив.Днес.бг, 13.07.2010Това не ви ли притеснява? Мен лично, да. Общинските съветници, както и депутатите в народното събрание и всички кметове се избират от нас, избирателите, за да служат на нас, избирателите и да защитават нашия интерес, а не този на съпартийците си и симпатизантите на партията, независимо за коя партия се отнася.Това, което ми прави впечатление е, че във форумите всички се възмущават от БСП, ДПС, НДСВ, СДС и всички останали клонове на БКП, минали през парламента през последните 20 години, затова че са крали и са се покривали един друг, а в един момент, когато общински съветник вижда нередност и отказва да си затвори очите (за което получава моето голямо уважение), се започва щуро плюене от страна на избирателите как всъщност тя търси известност, как щом предава партията, ще предаде и избирателите и т.н. Не ви ли минава през ума, че предава партията, защото вижда, че партията е предала избирателите си; че си дава сметка, че влизайки в общинския съвет, тя спира да защитава интересите на партията си, а трябва да защитава интересите на избирателите си. Защото те са нейните работодатели те я назначават с избора си и те й плащат заплатата чрез данъците си. Затова тя е длъжна да работи за техните интереси, дори когато са достатъчно прости да не могат да определят кое е изгодно за тях и кое не.

32

IND

преди 13 години

До 31Някой именно това искат - предсрочни избори. Но какво ще стане на едни такива избори? Ще има изключително ниска избирателна активност от което ще спечелят партиите по-голям процент твърд електорат - а именно ДПС и БСП. Е ако искате да се върнем в първи клас добре...

31

Калин

преди 13 години

все още се намират достойни хора.. поздравления за проявеният характер на госпожата!такива хора биват мачкани по всевъзможни начини.. от група партийни функционери далавераджии!

30

Анонимен

преди 13 години

Наивните българи гласуваха за спасение от тройната ламя, но дойдоха същите шутове - протекции, лобизъм, бездействие, мизерия, и беззаконие. Ще ходим на предсрочни май май ...

29

IND

преди 13 години

Не знам по какво съдиш, че съм неграмотен, но това не е от значение пък и за разлика от теб аз няма да те обиждам. Ще уточня само, че не съм член на тази партия и не съм гласувал за ГЕРБ именно защото не се поддавам на манипулации - първо гледам някой как се справя с управлението и тогава давам оценки и преценявам. В момента мисля, че ГЕРБ се справя доста по-добре от предишните правителства, но няма да споря с тези, които не го забелязват.

28

До 20 ЕС

преди 13 години

Няма лошо, че се опитват да ни информират.Като няма закони и ред, поне да знаем, че е така.А Каназирева прави добро впечатление.Набива се на очи как медиите се опитват да създадат лошо впечатление за нея.Ана Заркова положи големи усилия да я заглуши, когато я бяха показали по БТВ.Определено си мисля, че има кампания срещу нея - на някого е нагазила кефа, или му го е отказала (почес по главата)

27

вувузела

преди 13 години

герпченцата бавно но сигорно вървят на доло!!!

26

Nasko do IND

преди 13 години

Че си Неграмотен член/милиционер/ на ГЕРБ е ясно, че си *** *** Също, но виж, че си *** е за цял живот!Присламчилите се некадърници в Пловдивския, а вероятно и в цялата страна към ГЕРБ, са наистина САМО НЕКАДЪРНИЦИ!***, защо роптаеш, срещу общински съветник, който иска да не се приватизира Най-голямата болница в Южна БГ, а не роптаеш, че Предишния и директор а и сегашния я Източват?Радваш се на Министърката, че е яхнала метлата ли?Ей това е характер, не милиционерски/липсващ/

25

IND

преди 13 години

От ГЕРБ постепенно се изчистват от присламчилите се некадърници, но някой да си спомня как беше по времето на тройната коалиция?!?Браво на сегашното управление!

24

AZ

преди 13 години

kato savetnichka, nali e ot gerb? van!!!

23

Балин

преди 13 години

Не е само тя всички сме ощетени от това управление.

22

бесен до анонимен#2

преди 13 години

мда,така си е.И тогава?или не сме НОРМАЛНА..,или НЕ СМЕ ДЪРЖАВА?

21

Тра-ла-ла

преди 13 години

Бе я да се скрие тая фукла! Какво се прави на ощетена?!

20

ЕС

преди 13 години

Свикнахме в България да живеем без морал и щом нещо не ни изнася тръгваме да се оплакваме в медиите за да си избием комплексите

19

Тото

преди 13 години

2/3 от младите до 30г. подкрепяли ГЕРБ????Дани е вече на 31 и акъла и дойде.Глупаците нямат,те са най-добрите избиратели на ГЕРБ.

18

Анонимен

преди 13 години

То може ли да има по неприятна муцуна от Л. Иванов. Доста потенциални избиратели изпусна ГЕРБ заради него.

17

Джугашвили

преди 13 години

Усмихвам се:))))

16

Тедик

преди 13 години

Защо така бе Каназирева?