55

bg

преди 13 години

Ако е виновна - я наказват.А ако е невинна? Къде са раследващите журналисти и фактите?Или само клю-клю новини...

54

Анонимен

преди 13 години

тази пикла въобще не ме интерисува.следващата ще е същата.

53

Ахил

преди 13 години

Партийните работи на Герб не ме интересуват ---въпреки че ми е симпатична тая мадама.Мен ме интересува Пловдив-защото той ще остане и след Герб и Борисов и Дянков и Осмянков.

52

БЪЛГАРИН0359

преди 13 години

Ми много ясно, искала медиите да депозират оставката и в РИК ако нещо я видят да сгафи, т.е. да действа като независим съветник под максимата "парен каша духа". Да не е луда да остави парчето от баницата...за съжаление догодина на следващите избори ще я издухат, прекалено се е компроментирала.

51

Анонимен

преди 13 години

Някой беше написал Бойко Бабаитов. Аз мисля че от тук нататък трябва да въведем понятието НН(ака Нарцис Нарцисов)

50

ББ

преди 13 години

Тая Каназирева още от начало ми беше съмнителна, сигурно е роднина на Симеон Каназирев, дето правеше мръсно на майор Деянов :(

49

nela

преди 13 години

искам вече да няма партии, а да гласуваме за личностиаман от партии било то сини,червени ,зелини и какъвто си цвят искаш

48

Vini

преди 13 години

Наистина госпожо не сте за тази партия просто сте се объркали Вашата партия е БСП .Там жените са много красиви но и лъжливи.

47

ДАНИ

преди 13 години

ДАНИ,КАКВИ СА ТВОИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ,ЧУВСТВО НА ГЕРОИНЯ,ИЛИ ЖЕРТВА,ЕДНА ГЛУПОСТ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПОРЕДНИЯ ПОПОЛИЗЪМ И ХРАНА ЗА МЕДИИ И ГЛУПАВИТЕ ХОРА.

46

Крис

преди 13 години

Ами , Наско съди по цялото ти изказване , че си неграмотен , аз също съм на мнение , че си не само неграмотен , а че си пълен *** , само един такъв може да говори против, някой който се опитва да покаже далаверите на герб-оод

45

Крис

преди 13 години

Е заради такива *** , които мислят като теб сме на това положение. Значи партията ти , ще върви срещу интересите на народа , ще извършва корупционни схеми , но понеже си и член ще си мълчиш и ще се радваш?! Ето , това е предателство към избирателите, ето заради такива неща , не напразно ни наричат овце, защо един ден се изчистим от такава и* като теб ...

44

ГЕРБер

преди 13 години

"Сетила се Мара да се побара";)

43

Az

преди 13 години

Заради тази, и хора като тази, сега Пловдив го управляват комунистите . . . за срам на всички пловдивчани!!! Това никога не се беше случвало!! Много продажен народ има в България! Затова никога няма да се оправим!

42

чочо

преди 13 години

СУЕТА....СУЕТА

41

P.djuf

преди 13 години

Горката заблудена...Записала се в мафията, и очаква да се занимава с благотворителност.Половината гербаджии са социопати, другата половина-наивници.

40

До Бойко Бабаитов

преди 13 години

А бе Бойко, защо не и отвъртя един шамар на тая.Ти поне ги владееш тези хватки. Хем като я шибнеш няма да мисли.А точно такъв ти е и електората и партийците.Как си позволява да мисли!Абсолютно си прав като я изключваш! Я си представи, че вземе да зарази другата партийна маса.То мисленето е заразно.

39

Калин

преди 13 години

общинският съветник е публична фигура, която се съобразя и служи изцяло в обществен интерес ..останалото е злоупотреба с власт, с влияния .. останалото е срастване на лични/партийни интереси с обществените... това е мафия.

38

Калин

преди 13 години

това не е фирма.. а ко имаш един общински съвет за търговско дружество .. окей, но тогава място ти просто не е там.

37

IND

преди 13 години

Калине, едно въпросче: Да предположим, че управляваш някакъв екип и си задал определени инструкции към подчинените си, които смяташ че са правилни и необходими. Ако някой член на екипа не ги изпълнява а даже напротив започва да пречи за тяхното осъществяване какво ще направиш?

36

Анонимен

преди 13 години

Хората гласовете си за партии ли дават или за личности според теб ?