8

Анонимен

преди 1 месец

Посочените от автора идеи са ми помагали през годините във времето. Когато бях много млада навремето много вестници се купуваха ежедневно. Тогава и кръстословици попълвахме от вестникарска хартия, така, че имаше всяка връща по много вестникарска хартия. По онова време имаше режим на тока през 3 часа и често се налагаше да отстраня восък от дреха или от пътека с вестник и ютия. Поставях лист вестник и при силно загрята ютия, восъка се стопяваше, а хартията от вестник поемаше восъка. Спомени. :)

7

Анонимен

преди 1 месец

За г.ъз папир :)))

6

Много си

преди 1 месец

До АзъКанъАзъ7112136860Прост!

5

Калпазанин

преди 1 месец

Като деца-пионерчета взимахме от товарните вагони на ЖПгарата амониева селитра и от старите вестници правехме димки. Беше много забавно. Обаче в сегашната амониева селитра слагат стабилизатор, и хартията за вестниците е друга, та вече не става.

4

Не ползвайте

преди 1 месец

Стари вестници! В старите харии се развиват бактерии, които водят до алергии, увреждатьоите и белите дробове и още други, като обриви, задух и т нВестниците вече не стават за почистване на прозорци, огледалв, стъкла! Печатарското мастило зацапва и черни!Айде чао!

3

Анонимен

преди 1 месец

Убаво, но как да си изтрия задните части с електроните вестници!?

2

Анонимен

преди 1 месец

Една колежка прави кошнички за декорация от стари вестници. Навива тънки сламки от вестник, оцветява или лакира всяка сламка и плете кошниците. Когато са оцветени са неузнаваеми. А това за прозорците, което пишете е проверено с годините. Помня баба почистваше прозорци с вестници.

1

Анонимен

преди 1 месец

По времето на соца се използваха за тоалетна хартия. 🤣