9

Анонимен

преди 1 месец

Очаквам рекордно ниска активност ,защото изборите ще са през лятото първо и второ не се вижда нов "месия" всичко ще си остане почти като преди едва ли пак ще се състави правителство,затова служебния премиер трябва да е стабилен,защото може и година да кара ,че и повече.

8

Анонимен

преди 1 месец

5 пъти им гладувах миналата година и кво? Още по-зле става. Аре без мен вече. Който още им вярва на политиците да ходи и да гласува.

7

Анонимен

преди 1 месец

Изборна притча за блондинки. Имало едно време един процеп, който водел до yтката. Нея я наричат сега :черна дyпка", по модерному, ама тя винаги си е била една най - обикновенна yтка. Наложително е да се отбележи, че колкото и да бъка от yтки - черни дyпки наоколо, те все не могат да запълнят пространството. Така че нашият свят, космосът, всички вселени, въобще си остават безформени.

6

666

преди 1 месец

ще гласуваме ама нанайки......

5

Христо Христов

преди 1 месец

Важно е хората да повярват в себе си и да искат да променят брюкселското статукво. Инак каква полза от 5 милиона ПАК гласували за евроатлантическите партии?

4

няма проблем

преди 1 месец

За комунисти не гласувам!На който му са мили да си ги избира!

3

Анонимен

преди 1 месец

За мене не е никакво предизвикателство. Само мога да спечеля от факта, че предизборната кампания ще е по-кратка. Иначе идва в повече и почва да ми се повръща.

2

Анонимен

преди 1 месец

Аз гласувамза парламент веднъж на 4 години. Миналата година гласувах веднъж само. След 3 години пак ще гласувам. А те да си организират колкото си искат избори междувременно.

1

Негласуващ

преди 1 месец

Никой няма да ви гласува! Хората са отвратени от политиците. Изборната активност ще отбележи нов отрицателен рекорд. 100% съм сигурен.